Banner 980x90

Ar sākumcenu 62 000 eiro izsolīs zemesgabalu savrupmāju apbūvei Rīgā, Zebrenes ielā 7

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Rīgas dome izsolīs zemesgabalu Rīgā, Zebrenes ielā 7, liecina Rīgas domes Īpašumu departamenta mājaslapā pieejamā informācija.

Zemesgabala platība ir 1420 kvadrātmetri.

Izsolē izliktais objekts lokalizēts Rīgas pilsētas dienvidrietumu daļā, Zemgales priekšpilsētā, Zolitūdes apkaimē, kvartālā starp Zebrenes, Karpu un Valtaiķu ielu. Zemesgabalam ir ērta piekļuve no Zebrenes ielas puses. Zemesgabals ir aizaudzis ar krūmiem un kokiem.

Zemesgabalā ierīkoti ūdensvada un pašteces kanalizācijas pievadi, elektrisko tīklu gaisvadu līnija, elektronisko sakaru tīklu kabeļu kanalizācija un zema spiediena gāzes vads. Zemesgabalā iespējams ierīkot lokālu lietus kanalizācijas tīklu ar izlaidi blakus esošajā pašvaldības meliorācijas novadgrāvī. Siltumtrase ne zemesgabalā, ne apkārtējā teritorijā nav izbūvēta.

Zemesgabals izmantojams savrupmāju, dvīņu māju, pirmsskolas izglītības iestāžu, kultūras iestāžu, ārstniecības iestāžu, valsts nozīmes būvju, kā arī vietējas nozīmes tirdzniecības un pakalpojumu objektu būvniecībai.

Zemesgabala izsoles solis 600 eiro.

Zemesgabala izsole notiks 3.jūnijā plkst.11 Rīgā, Rātslaukumā 1, 511.telpā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)