Banner 980x90

Ar vairākiem dievkalpojumiem Rīgā sagaidīs pareizticīgo Lieldienas

Sagaidot pareizticīgo Lieldienas, kas notiks šajā svētdienā, 12.aprīlī, Rīgā notiks vairāki dievkalpojumi, kurus vadīs Latvijas Pareizticīgās baznīcas metropolīts Aleksandrs, liecina Latvijas Pareizticīgās baznīcas mājaslapā publicētā informācija.

Rīt, 10.aprīlī, Lielajā Piektdienā, plkst.14 Rīgas Kristus Piedzimšanas katedrālē notiks vakara dievkalpojums ar svētās plašaņicas iznešanu. Pēc tam, plkst.17, notiks rīta dievkalpojums ar dievišķās miesas apbedīšanas kārtu un Krusta gājienu ar svēto plašaņicu.

Sestdien, 11.aprīlī, plkst.9 Rīgas Kristus Piedzimšanas katedrālē notiks svētā Vasīlija Lielā dievišķā liturģija. Plkst.15 metropolīts Aleksandrs apmeklēs Rīgas pareizticīgās baznīcas, savukārt plkst.23 Rīgas Kristus Piedzimšanas katedrālē paredzēts Lielās sestdienas pusnakts dievkalpojums.

Vēlāk, plkst.23.55, turpat notiks Krusta gājiens, gaišais rīta dievkalpojums un svētku liturģija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)