Banner 980x90

Atklās renovēto Rīgas 1.slimnīcas diagnostikas bloku

Riga24.lv
Riga24.lv
Pirmdien, 18.aprīlī, plkst.11.00 tiks atklāts Rīgas 1.slimnīcas diagnostikas bloks, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Īpašuma departamenta pārstāve Baiba Gailīte.

Diagnostikas blokā izvietota endoskopijas nodaļa un Baltijā modernākā magnētiskās rezonanses iekārta, kā arī jaunā ginekoloģijas nodaļa. Rīgas 1.slimnīcā magnētiskā rezonanse izvietota ēkas daļā, kur agrāk atradās operāciju zāles. Pēc telpu renovācijas šeit izvietota reģistratūra, pacientu uzgaidāmās telpas, ārstu kabineti, mācību telpas un plaša moderna endoskopijas nodaļa.

Jaunu un modernu izskatu pēc renovācijas ir ieguvusi arī slimnīcas ginekoloģijas nodaļa. Pacientu ērtībām ir izveidotas 22 palātas, viena no tām - pacientēm ar īpašām vajadzībām.

Piecu gadu laikā, kopš pašvaldība apstiprināja slimnīcas attīstības programmu, Rīgas 1.slimnīcas izaugsmē ir ieguldīti vairāk nekā 24 miljoni eiro, no kuriem gandrīz 20 miljoni eiro ir Rīgas pašvaldības finansējums.

Atklāšanas pasākumā piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S) un domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks (GKR), kā arī veselības ministrs Guntis Belēvičs (ZZS) un Rīgas Stradiņa universitātes rektors Jānis Gardovskis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)