Banner 980x90

Atklāta autoindustrijas izstāde "Auto 2017"

Dāvis Strazds/ Riga24.lv
Dāvis Strazds/ Riga24.lv
Piektdien, 7.aprīlī Ķīpsalā atklāti krāšņākie autosvētki Baltijā – starptautiskā autoindustrijas izstāde "Auto 2017", kas apvieno četras tematiskās sadaļas plašam interešu lokam – "Auto", "Transporta tehnika", "Auto mehānika" un "Auto Exotica".

Izstādes apmeklētāji aicināti apmeklēt "Auto ceļveža" stendu, kur iespējams saņemt jaunāko Auto ceļveža 2017.gada izdevumu. Tas piedāvā Latvijas autobraucējiem aktuālu informāciju par auto nozares uzņēmumiem, informāciju no CSDD,  tūrisma iespējām Latvijā, kā arī katram braucējam nepieciešamās kartes, pilsētu plānus un ielu sarakstus.

Izstādes atklāšanā piedalījās biedrības "Auto asociācija" valdes loceklis Ingus Rūtiņš, biedrības "Autopārvadātāju asociācija "Latvijas auto" prezidents Valdis Trēziņš, konkursa "Jaunais automehāniķis 2017" rīcības komisijas priekšsēdētājs, SIA "Inter Cars Latvija" filiāles vadītājs Aldis Vasiļevskis, konkursa "Latvijas Gada auto 2017" rīkotājs Māris Ozoliņš, Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 valdes priekšsēdētājs Viesturs Tīle, izstādes "Auto" vadītājs Gints Šāvējs.

7.un 8.aprīlī apmeklētāji aicināti uz modernās iekārtas darbībā un sekot līdzi konkursa "Jaunais automehāniķis 2017" finālsacensībām. Uzvarētāju apbalvošana notiks 8.aprīlī plkst.17.00. Savukārt 8.un 9.aprīlī interesenti aicināti iepazīt jaunos auto kopā ar populāro autožurnālistu Normundu Avotiņu.

Riga24.lv jau vēstīja, ka , ka "Auto 2017" piedāvās jaunākos auto modeļus, spilgtākos Latvijas, ārvalstu tūninga šedevrus, komerctransportu, industriālo tehniku un autoservisu aprīkojumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)