Banner 980x90

"Atklātā meistardarbnīca klūdziņpīšanā" kultūras centrā "Ilģuciems"

28. janvārī no plkst.11.00 līdz 16.00 kultūras centrā "Iļģuciems" notiks Tautas lietišķās mākslas studijas "Puduris" rīkots pasākums – "Atklātā meistardarbnīca klūdziņpīšanā", pilsētas informācijas portālam Riga24.lv stāsta kultūras centra speciāliste Indra Lapčenoka.

Tautas lietišķās mākslas studija "Puduris' šogad svinēs savu 20 gadu jubileju. Kolektīvu profesionāli un radoši vada Anna Priedīte. Daudzajos darbības gados klūdziņpīšanas tehnika ir pilnveidojusies un izveidojies savs mākslinieciskais stils.

Meistardarbnīcā piedalīties tiek aicināti interesenti, kuri vēlas apgūt klūdziņpīšanas tehniku, materiāla ievākšanas un apstrādes prasmes un, protams, praktiski pamēģināt darboties. Tāpat būs iespēja apskatīt studijas "Puduris" darbu izstādes kultūras centra "Iļģuciems" 2.stāvā, kā arī studijas  telpās. Studija joprojām uzņem jaunus dalībniekus (no 17 gadu vecuma) ar un bez priekšzināšanām.

 

 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)