Banner 980x90

Atklāta Spēka vārdu siena Latvijas Olimpiskajai komandai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Gada spilgtāko notikumu sportā – trīsdesmit pirmās Vasaras Olimpiskās spēles – gaidot, tirdzniecības parkā "Alfa" atklāta Spēka vārdu siena Latvijas Olimpiskajai komandai, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja t/p "Alfa" komunikācijas konsultante Liene Jurkāne.

"Pirmo reizi sportisti no mūsdienu Latvijas teritorijas Vasaras Olimpiskajās spēlēs piedalījās pirms 104 gadiem, šodien mums ir iespēja būt vēstures lieciniekiem un atbalstīt izcilus sportistus jau 23.reizi. Es ticu, ka sportisti sajūt arī ikviena Latvijas iedzīvotāja atbalstu, tādēļ aicinu dalīties uzmundrinošos vārdos viņiem, rakstot tos uz Spēka vārdu sienas, lai tie olimpiešiem dod iedvesmu, veiksmi, spēku un neatlaidību. Uzvara Olimpiskajās spēlēs ir visaugstākais sasniegums gan sportistiem, gan valstij, gan tautai kopumā, tāpēc dosim spēku un kopīgi līksmosim par mūsu komandas panākumiem", aicina tirdzniecības parka "Alfa" vadītāja Liene Apine.

Atklāšanas pasākumā tirdzniecības parks "Alfa" Latvijas Olimpiskajai komandai pasniedza spēka jostu ar ieaustu Latvijas Olimpiskās komandas identitātes elementu — pinumu, apliecinot ticību sportistu spēkiem un novēlot skaistas uzvaras.

Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Aldons Vrubļevskis: "Starts Olimpiskajās spēlēs ir katra sportista kvēlākais sapnis, ceļš līdz tām ir bijis ļoti smags, un cilvēku atbalsts olimpiešiem ir ļoti nepieciešams. Spēka vārdu siena ir ļoti labs veids, kā līdzjutējiem un līdzcilvēkiem nodot savus laba vēlējumus Latvijas olimpiešiem un sniegt atbalstu."

Ikviens tirdzniecības parka "Alfa" apmeklētājs savu spēcinošo vēlējumu un ierakstu vēsturē uz Spēka vārda sienas varēs atstāt līdz 24.jūlijam. Vēlāk tā tiks nodota Latvijas Olimpiskajai komitejai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)