Banner 980x90

Atklāts jauns Ziedot.lv labdarības kiosks

12. novembrī ar aktrises Veltas Skurstenes, mūziķa Mika Dukura un citu sabiedrībā mīlētu personību dalību,tirdzniecības parkā "Alfa" tika atklāts Ziedot.lv labdarības kiosks, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē Ziedot.lv komunikācijas vadītāja Ilze Ošāne.

Atklāšanas viesi tika iepazīstināti ar jauno, pozitīvām emocijām piepildīto dāvanu kolekciju, kuras šī gada simbols ir rotaļu zirgs. Kolekciju, kurā ir desmitiem dažādu skaistu lietu, veidojuši vairāk nekā 50 cilvēku no Latvijas pilsētām un novadiem.


"Mūsu vidū ir daudz cilvēku ar zelta rokām un sirdīm, kas rada īpašas lietas. Ziedot.lv kiosks ir veids kā sniegt viņiem atbalstu, jo katra iegādātā dāvana sniedz prieku ne tikai tās saņēmējam, bet nodrošina arī ienākumus autoram un labdarības projektiem. Katrs darinājuma dzīpars ir piepildīts ar emocijām, - mīlestību, labestību, dāsnumu. Tā ir pievienotā vērtība, ko savās dāvanās varam ielikt sagaidot Ziemassvētkus un Jauno gadu," ir gandarīta Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta.

Kiosks "Alfā" atradīsies pie Info centra un būs atvērts katru dienu no plkst.10.00 līdz 22.00 līdz 1.janvārim. Nedēļu nogalēs Ziedot.lv kioska komandai pievienosies un pārdevēju lomās iejutīsies Latvijā zināmi cilvēki – mūziķi, aktieri, mākslinieki, žurnālisti, uzņēmēji un inteliģences pārstāvji. Tuvākajās nedēļās kioskā būs iespējams satikt modes mākslinieci Elitu Patmalnieci, Veselības ministri Ingrīdu Circeni, stilisti Santu Bindemani – Mihelsoni, TV šovu vadītāju Janu Duļevsku, aktrisi Karīnu Tatārinovu un citas sabiedrībā zināmas personas.

Ziedot.lv kioska meistardarbu pamatā ir smalki tamborēti rotaļu zirgi visās varavīksnes krāsās. Rotaļu zirgs ir jaunās kolekcijas simbols, kas iezīmē jaunā un cerību pilnā 2014. gada gaidīšanu. Kioskā iespējams iegādāties arī dažādas skaistas lietas pašiem mazākajiem - grabulīšus un attīstošās mantiņas, un skaistus aksesuārus un dāvanas pieaugušajiem. Dāvanu plaukti tiks papildināti arī ar Mika Dukura jauno solo albumu "Crew", kura diskus Miks dāvājis Ziedot.lv kioskam ar iespēju tos pret ziedojumu nodot interesentu rokās. Meistardarbu cenas ir no 1,00 līdz 18,50 latiem. Pircējs, iegādājoties lietu jau pēc tās cenu zīmes var noteikt, kuram no Ziedot.lv projektiem nauda tiks novirzīta. Tas būs viens no pieciem jau esošajiem Ziedot.lv labdarības projektiem – "Eņģeļi pār Latviju", "Mīļā auklīte", "Paēdušai Latvijai", "Uzdāvini dzīvību pamestam dzīvnieciņam" un "Palīdzēsim trūcīgiem sirmgalvjiem".

Linstow Center Management centru komercdirektore Evija Majevska: "Esmu pārliecināta, ka Ziedot.lv kioska plašais piedāvājums spēs uzrunāt ikvienu tirdzniecības parka "Alfa"apmeklētāju svētku gaidīšanas laikā. Tā ir iespēja šajos svētkos pasniegt trīskāršu dāvanu – iepriecināt tās saņēmēju, atbalstīt tās radītāju un vēl ziedot kādam no labdarības projektiem, bet pats galvenais – sajust gandarījumu un svētku patieso būtību. Ziedot.lv kioska veikums ir apliecinājums tam, ka mūsu cilvēki novērtē roku darinājumus un priecājas, ka var būt daļa no Ziedot.lv kustības Latvijā."

Iepriekšējos četros gados Ziedot.lv kioskā kopā pārdotas pavisam 6015 ar rokām darinātas lietas par 24 369, 45 latiem, labdarības projektiem novirzot 4868,75 latus. 19 500, 70 lati tika samaksāti kā atlīdzība darbu autoriem, kā arī iegādāti materiāli darinājumiem un samaksāti nodokļi valstij. Arī šī gada ienākumi tiks novirzīti gan darba autoriem, gan arī kādam no labdarības projektiem. Par to, cik liela naudas summa tiek novirzīta konkrētam labdarības projektam no iegādātās preces summas, tiks informēts katrs darinājuma pircējs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)