Banner 980x90

Ātrie kredīti internetā ir paredzēti izdevumiem, kas nevar gaidīt

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ir labi, ja vienmēr ir, uz ko paļauties, taču finanses nekad nav patīkams temats ne ar draugiem, ne ģimeni. Ātrie kredīti internetā dod iespēju aizņemties naudu reizēs, kad izdevumi pārsteiguši Jūs negaidīti un tie ir jāsedz nekavējoties.

Ātrā kredīta piešķiršana ir atkarīga no Jūsu kredītvēstures
Ne vienmēr ir jāgaida līdz algas dienai, lai apmeklētu ārstu, iegādātos ikdienā nepieciešamu preci, kamēr tai ir īpašs piedāvājums, vai apmaksātu rēķinus, turklāt šādās situācijās gaidīt nemaz nav iespējams. Ātrie kredīti internetā ir lieliska iespēja aizņemties īstermiņā, ja esat drošs, ka Jūsu nākamie ienākumi nosegs aizdevuma summu. Pastāvīgie ienākumi un Jūsu kredītvēsture ir galvenie kritēriji aizdevuma piešķiršanai – katram kredītdevējam ir svarīgi, lai viņu klienti aizņemas pārdomāti. Šādi aizdevumi ir salīdzinoši ērti – nav jādodas uz kredītiestādi, kā arī nav nepieciešama ne ķīla, ne galvotājs vai izziņa no darba vietas. 

Aizņemieties tikai tik daudz, cik tiešām ir nepieciešams
Uzņēmums "ViaSMS" jau 10 gadus Latvijā sniedz aizdevumus, kas pielāgoti katra klienta vajadzībām. Pieteikties kredītam var jebkurš Latvijas pilsonis vecumā no 20 līdz 70 gadiem ar pastāvīgiem ienākumiem un labu kredītvēsturi. Pie "ViaSMS" ir iespējams gan ātrais kredīts internetā, gan SMS kredīts – aizņemoties otrreiz, atliks vien nosūtīt aizdevējam īsziņu ar vēlamo summu un termiņu: 
- ar katru veiksmīgu kredīta apmaksas reizi, Jums piedāvātā summa palielinās: pirmajā reizē tie ir 250 eiro, otrajā – 500 eiro un pēcāk līdz pat 700 eiro;
- aizdevuma atmaksas termiņš iespējams no 7 līdz 30 dienām, ar iespējām to pagarināt par 7, 14 vai vēl 30 dienām.

Pirmoreiz aizņemoties, atdodiet tikai tik, cik aizņēmāties – nekādas procentu maksas
Pirms pieteikšanās kredītam, "ViaSMS" dod iespēju konsultēties ar saviem speciālistiem, lai Jūs būtu droši, ka saprotat visus līguma nosacījumus. Lai pieteiktos, Jums būs vajadzīga pase vai ID karte, bankas konts un ierīce ar interneta pieslēgumu:
- reģistrējieties ViaSMS mājaslapā viasms.lv;
- pārskaitiet vienu eiro centu uz ViaSMS kontu, lai aktivizētu savu lietotāja profilu;
- ierakstiet visu nepieciešamo informāciju, nosūtiet pieteikumu un gaidiet naudu savā kontā!

Ātrie kredīti internetā var būt drošības tīkls neatliekamiem izdevumiem, tomēr aizņemieties tikai tad, ja esat drošs, ka spēsiet atmaksāt. Apskatiet "ViaSMS" piedāvājumu un aizdevuma nosacījumus uzņēmuma mājaslapā Viasms.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)