Banner 980x90

Atsvaidzini vannas istabas iekārtojumu ar jaunu izlietni

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Liela, maza, balta vai citas krāsas izlietne ir teju ikvienā vannas istabā. Taču ne visi ir apmierināti ar tās izskatu. Iespējams, tā jau savu laiku nokalpojusi vai vienkārši apnikusi. Par laimi, mūsdienās piedāvājumā ir tik daudz modeļu, ka acis ņirb. Interneta veikals 220.lv zina, kā panākt, lai izlietnes iegāde vannas istabai būtu vienkāršāka.

Lūk, kas tev jāņem vērā!
♦ Kāds ir tavs stils? Vannas istabas iekārtojums vai nu var papildināt mājokļa kopējo dizainu, vai arī no tā pilnībā atšķirties, veidojot īpašu un atšķirīgu atmosfēru. Tā kā šī parasti ir viena no mazākajām telpām mājās, vannas istaba var izpaust tavu individuālo stilu, saplūst ar citiem arhitektūras elementiem utt. Tādēļ tev ir iespēja izvēlēties tradicionālā dizaina izlietnes vannas istabai "bļodas" vai kādā citā formā, no sev tīkama materiāla. Protams, budžets būs tas, sašaurinās tavas izvēles iespējas, taču par stilu aizmirst nevajadzētu.
♦ Kāds būs izlietnes montāžas veids? Tīru, gludu iespaidu radīs izlietne ar montāžu zem vannas istabas mēbeļu virsmas vai vienā līmenī ar to. Savukārt uz mēbeļu virsmas montējamās izlietnes būs vieglāk uzstādāmas, kā arī vairāk izcelsies to dizains. 
♦ Kāds būs izlietnes materiāls? Izplatītākās ir keramikas vannas istabas izlietnes baltā krāsā. Taču, ja tu vēlies ko īpašu, vari dot priekšroku metāla, stikla, akmens vai pat koka izlietnei, kas pildīs savu funkciju, kā arī izskatīsies oriģināli un moderni. 
♦ Cik daudz vietas tev ir? Ja tu vēlies savā vannas istabā garu marmora leti ar lielu keramikas izlietni, taču telpa ir neliela, šo ieceri noteikti vajadzētu vēlreiz pārdomāt. Iesakām izvēlēties tādu izlietni, kas iekļausies mazā vannas istabā, turklāt lielā lete tikai aizņems daudz vietas. Tā vietā labāk iegādāties pjedestāla izlietni vai arī modeli, kurā izlietne apvienota ar zem tās esošu skapīti un atvilktnēm. Tev taču būs nepieciešama vieta, kur salikt dvieļus, tualetes piederumus utt., vai ne?

Tagad, lai savas jauniegūtās zināšanas pielietotu praksē, ienāc 220.lv un ieskaties mūsu vannas istabas izlietņu sortimentā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)