Banner 980x90

Atvērti krāsu nodošanas punkti daudzbērnu ģimeņu atbalstam

No 3. līdz 17.augustam Latvijā norisināsies atbalsta kampaņa Latvijas daudzbērnu ģimenēm. Visi Latvijas iedzīvotāji ir aicināti nodot sev tuvākajā krāsu nodošanas punktā derīgas, bet saimniecībā vairs nevajadzīgas iekšdarbu krāsas. Kampaņas noslēgumā, sadarbībā ar Latvijas daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienību un Baltijā pazīstamāko krāsu ražotāju "Vivacolor", krāsas tiks nogādātas tām ģimenēm, kurām tās nepieciešamas visvairāk.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja "Vivacolor" komunikācijas konsultante Kristīne Bambe, pavasarī norisinājās konkurss "Košas sienas – krāsainas dienas", kurā Latvijas daudzbērnu ģimenes tika aicinātas iesūtīt radošus darbus, kuros ir atainotas sapņu bērnistabas. Savus darbus iesūtīja 28 Latvijas daudzbērnu ģimenes, no kurām piecas ieguva iespēju saņemt krāsainas un košas bērnistabas izveidi. "Košas sienas – krāsainas dienas" īsteno Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienība sadarbībā ar Baltijā pazīstamāko krāsu zīmolu "Vivacolor".

"Šobrīd remontdarbi rit pilnā sparā. Diemžēl visām ģimenēm, kuras pieteicās, remontu nodrošināt nebija iespējams, tāpēc mēs nolēmām turpināt iesākto kampaņu iesaistot sabiedrību un ar tās palīdzību savākt pēc iespējas vairāk krāsu, palīdzot vēl vairāk ģimenēm. Krāsu vākšanas beigās tās tiks apkopotas Rīgā un sašķirotas, lai nodrošinātu to, ka ģimenes saņems tikai kvalitatīvas krāsas," par kampaņas otro posmu stāsta kampaņas iniciators, zīmola "Vivacolor" pārstāvis Gatis Kulbergs.

"Vēlamies izteikt pateicību tām pašvaldībām un iestādēm, kuras ar prieku atbalsta un iesaistās kampaņā, nodrošinot vietu un telpu, kur cilvēki var atnest krāsas. Nav noslēpums, ka bieži vien tieši lielās ģimenēs remontdarbi tiek atstāti kā viena no pēdējām pozīcijām, kurām tērē naudu. Tieši šī iemesla dēļ vēlamies piesaistīt sabiedrības uzmanību un kopīgiem spēkiem padarīt bērnu vidi jaukāku. Šis ir vēl viens solītis uz košāku bērnību," par kampaņu stāsta Latvijas Daudzbērnu ģimeņu biedrību apvienības vadītājs Leonīds Mucenieks.

Laika posmā no 3. līdz 17.augustam Latvijā būs atvērti 13 krāsu pieņemšanas punkti uz kuriem tās nest ir aicināts ikviens, kura saimniecībā ir kvalitatīvas, bet pašam vairs nevajadzīgas krāsas. Vēlams, lai cilvēki pirms krāsu ziedošanas pārliecinātos par to stāvokli, lai tās nebūtu sakaltušas vai sažuvušas, kā arī vislabākajā gadījumā būtu uz ūdens bāzes, kas ir vispiemērotākais krāsu veids bērnistabu krāsošanai. Tiks pieņemtas jebkura ražotāja krāsas.

Krāsu nodošanas punkti Rīgā:

* Rīga. Rīgas domes Labklājības departaments
Baznīcas iela 19/23, 3.stāvā pie sekretāres. Darba dienās no plkst.9.00-16.00.

* Rīga. Vivacolor un Tikkurila krāsu veikals
Krūzes iela 23. Darba dienās no plkst.8.00-18.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)