Banner 980x90

Auto riepas tiešsaistē – plaša izvēle un ātra pasūtīšana

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Auto riepas ir prece, kas nepieciešama ikvienam vadītājam, turklāt riepu nomaiņa notiek vairākas reizes gadā. Lai iegādātos riepas, cilvēki visbiežāk dodas uz auto preču veikaliem, un parasti tas ir laikietilpīgs process. Veikali atrodas dažādos pilsētas galos un ne vienmēr piemēroto riepu komplektu var atrast pirmajā piegājienā. Lai izvairītos no stresa, kas mēdz pavadīt iepirkšanos, un iegādātos Tavam auto atbilstošas auto riepas, izmanto iespēju pasūtīt tās internetā.

Meklē jaunas riepas gudri ar Tyrecho.com
Tyrecho.com ir patīkama alternatīva tradicionālajam iepirkšanās procesam. Tyrecho.com nav riepu interneta veikals, tas ir autovadītāju palīgs, kas ļauj salīdzināt piedāvājumus un izvēlēties konkrētajai automašīnai piemērotākās auto riepas. Reģistrācija mājaslapā aizņems tikai dažas minūtes, un pēc Tam Tu varēsi uzzināt tuvāko auto preču tirdzniecības vietu, kurā atradīsi savam auto atbilstošāko riepu komplektu. Meklēšana Tyrecho.com mājaslapā notiek divos veidos:
- manuāli: lietotājs pats var ievadīt viņam svarīgus riepu parametrus, piemēram, protektora tipu, diametru un ražotāju. Var uzstādīt riepu cenas robežas un ģeogrāfiskos ierobežojumus auto centru atrašanās vietai;
- automātiski: ievadot automašīnas marku, gadu un modeli, meklēšanas filtrs pats atlasīs konkrētajai mašīnai piemērotas auto riepas un parādīs, kuros veikalos un auto servisos tās ir pieejamas.

Kad būsi izpētījis visus piedāvājumus un izvēlējies izdevīgāko variantu, varēsi rezervēt riepu komplektu un atzīmēt citus nepieciešamos pakalpojumus, piemēram, riepu montāžu. 

Trīs iemesli, kāpēc izmantot Tyrecho.com
Nevienam nepatīk stāvēt rindā un tērēt laiku ilgai un ne vienmēr veiksmīgai preču salīdzināšanai. Ar Tyrecho.com jaunas auto riepas būs Tavā rīcībā jau nākamajā dienā pēc pasūtīšanas, un Tu varēsi atrast sev tuvāko un ērtāko montāžas servisu. Droši izmanto Tyrecho.com pakalpojumus, jo tie ir
- bez maksas: Tyrecho.com neiekasē nekādas komisijas vai reģistrācijas maksas, un mājaslapa ir bez ierobežojumiem pieejama ikvienam apmeklētājam;
- droši: par riepu un montāžas rezervāciju nav jāmaksā iepriekš - norēķināšanās notiek uz vietas, pēc pakalpojuma saņemšanas. Tyrecho.com garantē, ka cena montāžas servisā neatšķirsies no mājaslapā norādītās;
- profesionāli: uzņēmuma datubāzē ir informācija no simtiem auto riepu veikaliem un montāžas centriem visā Baltijā.

Jaunas un lietotas riepas no tirgus līderiem un jauniem ražotājiem var iegādāties ar Tyrecho.com palīdzību. Ienāc tyrecho.com un uzzini vairāk par pasūtīšanas kārtību!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)