Banner 980x90

Autoskola "Credo Autoprieks" aicina iegūt braukšanas apliecību desmit dažādās kategorijās 

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Autovadīšanas prasmes ir daļa no mūsu ikdienas. Pat ja pašiem makā vēl nav nekādu auto vadīšanas tiesību, noteikti ir kāds ģimenes loceklis, kas vada vieglo automašīnu. Mūsdienās dažādu tehnikas vienību vadīšanas prasmes ir ne tikai ikdienas nepieciešamība, bet arī priekšnoteikums labi apmaksāta darba atrašanai. Ja vēlies kļūt par autobusa šoferi vai tālbraucēju, tad jāatrod autoskola, kurā smelties teorētiskās zināšanas un apgūt braukšanas iemaņas, vadot atbilstošas kategorijas transportlīdzekli.

Specifiska profesija – labs atalgojums
Daudzi vēlas kļūt par smago kravu pārvadātājiem, jo to pakalpojumi ir pieprasīti un labi atalgoti. Lai šādu mērķi sasniegtu ir nepieciešama C kategorija, taču jāpatur prātā, ka to varēs iegūt personas, kuras jau iepriekš ieguvušas zināmu pieredzi vieglā auto vadīšanā. C kategorija dos iespēju tālbraucējiem droši veikt kravu pārvadājumus pa Latvijas, Eiropas un NVS valstu ceļiem. Darba tirgū pieprasīti ir arī kurjeri un autobusu šoferi. Lai vadītu  mehāniskos transportlīdzekļus pasažieru pārvadāšanai (autobusus), ir jānodrošinās ne tikai ar D kategoriju. Lai persona varētu veikt komercpakalpojumus, līdztekus jāiegūst arī profesionālā transportlīdzekļa vadītāja kategorija – 95. kods. Lai iegūtu abas kategorijas, nav jāmeklē dažādas autoskolas – visas teorētiskās un praktiskās apmācības šajās kategorijās nodrošinās autoskola "Credo Autoprieks". 

Kuru autoskolu izvēlēties?
Ir autoskolas, kas nodrošina apmācības tikai dažu kategoriju apguvei, piemēram, mopēdu vai vieglo automašīnu. Taču autoskola "Credo Autoprieks" saviem klientiem piedāvā plašas izvēles iespējas iegūt tieši vēlamo – A, B, BE, C, CE, D, DE, 95., ADR vai traktortehnikas – kategoriju tiesības. 

"Credo Autoprieks" klientu vidū liela interese ir par traktortehnikas kategoriju apguvi, jo tā nodrošina plašas darba iespējas lauksaimniecības jomā un dažādos uzņēmumos. Tieši tādēļ autoskolā var apgūt visu veidu traktoru, ekskavatoru un pašgājēju iekrāvēju, meža izstrādes un kopšanas, ceļu būves un citu specifisku mašīnu vadīšanas iemaņas un saņemt atbilstošās kategorijas vadītāja apliecību.

Klientam draudzīga autoskola
"Credo Autoprieks"  savus klientus nodrošina ar mūsdienīgu un lielu autoparku, kā arī piedāvā mūsdienīgu apmācību metodiku 19 filiālēs visā Latvijā (savai dzīvesvietai tuvāko filiāli meklē – http://credoautoprieks.lv). Zvani 67 220 800, 29 900 991 vai raksti info@credoautoprieks.lv, un uzņēmuma darbinieki būs priecīgi Tev atbildēt. Ja vēlies uzsākt kādas kategorijas apmācības, bet šaubies, vai šobrīd to vari atļauties, tad izmanto līzinga piedāvājumu. Vienojoties par atmaksas grafiku, apmācību maksu var segt laikā līdz pat diviem gadiem.  

Lai Tava vasara ir aizrautīgiem ceļojumiem bagāta! Tver īstās sajūtas pie auto stūres un iekaro pasauli!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)