Banner 980x90

Baldonē – jauns un moderns "ELVI" veikals

16.augustā plkst.14.00 savas durvis Baldones iedzīvotājiem un tās viesiem ver jauns un moderns "ELVI" veikals, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē SIA "Pārtikas Tirdzniecības apvienība", kas ir "ELVI" franšīzes turētāja, komercdirektore Laila Vārtukapteine, uzsverot, ka Baldones "ELVI" saviem pircējiem piedāvās arī tuvējās apkaimes zemnieku svaigos ražojumus.

Jaunatvērtais "ELVI" veikals būs jau otrais, kur parādīsies arī eiro cenu zīmes, jau laikus iepazīstinot pircējus ar gaidāmajām pārmaiņām.

Jaunā veikala īpašnieks, "ELVI" franšīzes partneris SIA "Vita Markets"  baldoniešiem jau ir labi pazīstams. "epriekšējām veikala telpām beidzās īres līgums, bijām spiesti no tām atteikties, taču nevēlējāmies pilnībā aiziet no Baldones. Mūsu pircēju interese apliecināja, ka ELVI piedāvātais serviss un produktu klāsts šeit ir augsti novērtēts," tā L.Vārtukapteine.

"Lai gan 2013.gadā Latvijas mazos un vidējos uzņēmējus gaida virkne smagu pārbaudījumu, `piemēram, eiro ieviešana, pastāvīgi mainīgā un bieži vien neskaidrā likumdošana, "ELVI" partneri ir pierādījuši, ka spēj tikt pāri pārbaudījumiem, ar kādiem Latvijas biznesa vidē ir jāsaskaras," uzsver L.Vārtukapteine, apgalvojot, ka "Pārtikas tirdzniecības apvienība" sniedz visu iespējamo atbalstu un pretimnākšanu saviem sadarbības partneriem, neatkarīgi no to atrašanās vietas un veikalu lieluma.

"ELVI" franšīze ir gatava jauniem izaicinājumiem un izaugsmei. Esam patiesi priecīgi, ka Latvijas novadu uzņēmēji aizvien vairāk izrāda vēlmi mums pievienoties ne tikai lielajās pilsētās, bet arī reģionos," stāsta L.Vārtukapteine, piebilstot, ka šī gada pirmajā pusgadā ELVI apgrozījums pieaudzis par 14%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)