Banner 980x90

Baltijas valstu galvaspilsētu mēri pēc vizītes Rīgas domē dosies arī uz Elīnas Garančas koncertu Jūrmalā

Rīga, 20.jūn., LETA. Baltijas valstu galvaspilsētu mēri pēc vizītes domē dosies arī uz Elīnas Garančas koncertu Jūrmalā.

Jau vēstīts, ka atzīmējot Baltijas valstu simtgadi, šodien Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S) Rātsnamā uzņem Tallinas mēru Tāvi Āsu un Viļņas mēru Remiģiju Šimašu.

Pēc oficiālās tikšanās amatpersonas devās nolikt ziedus pie Brīvības pieminekļa, kā arī apskatīt vasaras puķu dobi, kas atrodas abpus Brīvības piemineklim un kura izveidota ar Latvijas, Lietuvas un Igaunijas karogu krāsu akcentiem. Pēc tam mēri dosies nelielā ekskursijā pa Brīvības pieminekļa Goda telpu un parakstīsies viesu goda grāmatā.

Kā aģentūrai LETA apstiprināja Rīgas domes Ārlietu pārvaldes vadītāja Baiba Buka-Vaivade, abi kaimiņvalstu galvaspilsētu mēri šodien vēl uzkavēsies Latvijā un vakarā apmeklēs operdziedātājas Elīnas Garančas un "Vīnes filharmoniķu" koncertu Dzintaru koncertzālē.

Pēc Bukas-Vaivades paustā, šādas vizītes mēru starpā notiek regulāri un šis apmeklējums bijis īpaši par godu visu valstu simtgadei, kā arī 25.gadadienai kopš Rīgas, Tallinas un Viļņas sadarbības līguma parakstīšanas. Tuvākajos mēnešos arī Rīgas mērs dosies vizītēs pie kaimiņvalstu galvaspilsētu mēriem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)