Banner 980x90

Bedru dēļ ātruma ierobežojumi noteikti arī Aleksandra Čaka ielā

Rīga, 22.febr., LETA. No šodienas Aleksandra Čaka ielā posmā no Ģertrūdes ielas līdz Jorģa Zemitāna tiltam, abos braukšanas virzienos, noteikts atļautā braukšanas ātruma ierobežojums līdz 30 kilometriem stundā, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Braukšanas ātruma ierobežojums noteikts saistībā ar satiksmei bīstamām bedrēm, kā arī, lai nodrošinātu vienotu braukšanas ātruma režīmu Aleksandra Čaka ielā, ņemot vērā to, ka inženierkomunikāciju turētāji ir sākuši remontdarbus.

Pēc Ahunas-Ozolas teiktā, apakšzemes komunikāciju remontdarbi ir pirmais posms ielas seguma atjaunošanas darbiem Aleksandra Čaka ielā. Paredzams, ka SIA "Rīgas ūdens", AS "Rīgas siltums", AS "Sadales tīkls", AS "GASO", RPA "Rīgas gaisma", SIA "Rīgas satiksme", SIA "Lattelecom" un citi uzņēmumi Čaka ielā darbus veiks līdz pat rudenim.

Brauktuves un ietvju seguma atjaunošanu Aleksandra Čaka ielā pilnībā iecerēts pabeigt 2020.gada vasarā.

Vienlaikus spēkā joprojām ir arī ātruma ierobežojumi uz Jorģa Zemitāna tilta.

Departaments norāda, ka februārī Rīgā ir veikts bedru remonts 9647 kvadrātmetru platībā, kopumā ieguldot 302 013 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)