Banner 980x90

Bezmaksas izglītojošs seminārs topošajām māmiņām – "Gaidību 4dienas"

Ceturtdien, 30.oktobrī, no plkst.11 līdz 13 pie restorāna "Vairāk Saules" tirdzniecības centrs "Domina Shopping" aicina topošās māmiņas piedalīties bezmaksas izglītojošā seminārā "Gaidību 4dienas". Seminārā speciālisti un profesionāļi runās un ar apmeklētājiem diskutēs par vairākām tēmām: kā saglabāt skaistumu, kā uzturēt labu pašsajūtu gaidību laikā, kā gatavoties mazulim, kā būt sievišķīgai, modernai un stilīgai.

Šomēnes topošās māmiņas uzrunās zobu higiēniste Svetlana Kavinska, kas stāstīs par mutes dobuma higiēnu grūtniecēm un atbildēs uz jautājumu – vai grūtniecības laikā drīkst apmeklēt zobu higiēnistu, vai tomēr labāk vizīti pārcelt uz laiku pēc mazuļa piedzimšanas.

Kad grūtniecība ir iestājusies, jau no pirmajām dienām un visus grūtniecības laiku, topošās māmiņas galdā būtu jābūt tikai augstvērtīgai un veselīgai pārtikai, kas ietver visas svarīgākās pārtikas produktu grupas un satur nepieciešamos vitamīnus un mikroelementus. Tādēļ par B grupas vitamīnu un omega 3 taukskābju nozīmību grūtniecības periodā stāstīs sertificēta uztura speciāliste Linda Šlēziņa.

Tēma – vīrieša klātbūtne dzemdībās, ir tikusi apspriesta itin bieži, bet joprojām viedokļi par to dalās. Ir vīrieši, kas uzskata, ka viņiem nav jābūt klāt dzemdībās, bet vairums sieviešu pieturas pie viedokļa, ka mīļotā cilvēka klātbūtne liek viņām justies drošāk. Savās pārdomās par šo tēmu dalīties ir piekritis bērnu ārsts Dr. Artis Žeigurs.

Sadaļā – esi gatava mazulim, psiholoģe un piecu bērnu mamma Diāna Zande pastāstīs par mazuļa temperamentu un raksturu - kā to pieņemt un nevainot sevi, ja bērns ir nemierīga rakstura. Papildus tam, psiholoģe dalīsies informācijā par to, kā izveidot sarakstu ar visu mazulim nepieciešamo, lai neapjuktu milzīgajā preču piedāvājuma klāstā un nenopirktu neko lieku. 

Lietojot vārdu māte, reti domājam tikai un vienīgi par fizioloģiju – sieviete, kura laidusi pasaulē bērniņu. Parasti šajā vārdā tiek ietverta daudz plašāka un emocionālāka jēga. Par māmiņas instinktu, tā veidošanos un rašanos seminārā vairāk pastāstīs psiholoģe Kristīne Balode.

Kā viena no viesiem ar topošajām māmiņām sarunā iesaistīsies Latvijā labi pazīstamā un zinošā fizioterapeite Klaudija Hēla. Viņas sarunu tēma būs  bērnu aprūpe un tās nepieciešamība mazuļa harmoniskai attīstībai, un mazuļu brīvās spēlēšanās sākums.

Papildus līdz pkst.16 "Domina Shopping" aicina topošajām māmiņām izmantot speciālus piedāvājumus un iegādāties grūtnieču, zīdaiņu un bērnu preces ar īpašām atlaidēm. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)