Banner 980x90

BIGBANK Match Show savāc vairāk nekā 550 latu Juglas dzīvnieku patversmes atbalstam

13.oktobrī notikušajā Latvijā lielākajā suņu labdarības izstādē BIGBANK Match Show apmeklētāji un dalībnieki saziedoja vairāk nekā 550 latus Juglas dzīvnieku patversmes "Labās mājas" suņu labklājības nodrošināšanai ziemas laikā. Pasākumā tika apbalvota "Sunim draudzīgākais gada veikums"  titula ieguvēja Ivanda Krīgerte no Madonas, kā arī sumināta 60 dalībnieku konkurencē BIGBANK Match Show uzvarējusī Jūlija Osipova no Rīgas ar savu suni Freju. Pasākuma video iespējams aplūkot šeit:https://www.youtube.com/watch?v=OWMLWlMi9Uk&hd=1

 

"Šis gads izceļas ar ievērojamu izstādes apmeklētāju skaita pieaugumu  - arī teju trešdaļa no saziedotajiem līdzekļiem ir tieši skatītāju atbalsts. Ļoti priecē, ka cilvēki bija atraduši laiku, atnākuši un raduši iespēju palīdzēt patversmē palikušajiem dzīvniekiem. Sakām lielu paldies gan atbalstītājiem, gan dalībniekiem, kas mums snieguši tik nozīmīgo atbalstu,"saka Linda Zirdziņa, patversmes "Labās mājas" pārstāve.

"Jebkura iniciatīvai ir sākuma posms, kad cilvēkus jāmēģina iekustināt un uzrunāt. Mēs jau piekto gadu rudens pusē pievēršam sabiedrības uzmanību pamesto dzīvnieku, jo īpaši, suņu problēmai. Ir gandarījums, ka ar katru gadu pieaug apmeklētāju un ziedotāju skaits. Prieks, ka izdodas palīdzēt Juglas dzīvnieku patversmei, pasākuma laikā pateikt paldies dzīvnieku draugiem, kas snieguši ieguldījumu dzīvnieku labklājības uzlabošanā, kā arī aktualizēt bez mājām palikušos suņu problēmu. Protams, pasākumā mums bija iespēja vērot, ko nozīmē mīlestība pret suņiem, jo tie sasniegumi, kas bija redzami visos ringos, ir saimnieku pacietības un mīlestības augļi," uzskata Artis Bērziņš, BIGBANK AS Latvijas filiāles vadītājs.

Pirmo gadu par pasākuma patronu kļuva aktieris Andris Bulis, kas atzinīgi novērtēja pasākuma norisi: "Tā kā man pašam ir suns, es zinu cik svarīgi ir par to rūpēties. Tāpēc man ir žēl, ka tik daudzi no mīluļiem ir palikuši bez mājām. Tā ir saimnieku bezatbildība, bet šāds pasākums savukārt ir iespēja palīdzēt, ja ne paņemot uz mājām kādu no patversmes iemītniekiem, tad ziedojot tiem, kuri ikdienā šiem dzīvniekiem palīdz."

Konkursa "Sunim draudzīgākais gada veikums" un suņu labdarības izstādes BIGBANK Match Show organizatori ir biedrība "Juglas Dzīvnieku aizsardzības grupa" un BIGBANK AS Latvijas filiāle. Ārī šogad izstāde BIG Match Show un konkurss "Sunim draudzīgākais gada veikums" norisinājās visās Baltijas valstīs – Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Informācija pieejama: www.bigmatchshow.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)