Banner 980x90

Biznesa aviācijas īpatsvars pēdējos gados lidostā "Rīga" sasniedzis 4,4%

Biznesa aviācijas īpatsvars pēdējos gados lidostā "Rīga" esot no četriem līdz 4,4% no kopējā lidojumu skaita, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Lai šo nišu aktualizētu, šonedēļ starptautiskajā biznesa aviācijas konferencē lidosta "Rīga" iepazīstināja ar savu infrastruktūru un biznesa priekšrocībām gan Krievijas, gan arī Rietumeiropas biznesa aviokompāniju vadošos operatorus.

Starptautiskās lidostas "Rīga" Stratēģiskās attīstības vienības vadītājs Artūrs Kokars skaidro, ka biznesa aviācijas starptautiskajā forumā bija iespēja savu pieredzi un aktualitātes prezentēt vadošajie Krievijas un Rietumeiropas biznesa aviācijas vadītājiem un īpašniekiem.

Papildus regulārajiem foruma apmeklētājiem šī gada pasākumā savas prezentācijas sniedza arī pasaulē aviācijā zināmas kompāniju - "Eurocontrol" un "Jeppesen" - vadošie speciālisti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)