Banner 980x90

BKUS iepirkumos izkrāptajai naudai bija jānonāk Latvijas politikā

Pirmdien, 14.janvārī, tiesa kārtējo reizi nesāka izskatīt veselības aprūpes nozares visu laiku skaļāko korupcijas skandālu - krāpšanos iepirkuma konkursos Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā (BKUS).

Iepriekš tā jau trīs reizes atlikta, arī pirmdien lietu pēc būtības izskatīt nesāka. Pats sēdes atlikšanas fakts lielu ievērību neizpelnās - tā ir ierasta prakse Latvijas tiesās. Taču interesants ir kas cits - lietas materiāli liecina, ka iepirkumos nosmeltajiem procentiem bija jānonāk Latvijas politikā. Sagatavotajā apsūdzībā, kas tiks nolasīta nākamajā tiesas sēdē februāra sākumā, ir norādes uz to, ka izkrāptajai naudai vajadzēja aizceļot uz Tautas partijas kasi.

Plašāk skatieties LTV Ziņu dienesta sagatavotajā sižetā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)