Banner 980x90

Brīvdabas muzeja ostas noliktavas ēku restaurēs "Warss+"

Foto: Edijs Pālens/ LETA
Foto: Edijs Pālens/ LETA
Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja rīkotajā iepirkumā par eksponātēkas "Ostas noliktava" restaurācijas veicēju izraudzīta SIA "Warss+", liecina Brīvdabas muzeja sniegtā informācija.

Uzņēmums restaurācijas darbus veiks par 99 806 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Iecerēts, ka ēkas būvdarbi būs jāpabeidz līdz šā gada oktobrim.

Eksponātēka "Ostas noliktava" ir celta 1697.gadā un Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā atrodas kopš 1940.gada. Eksponātēka "Ostas noliktava" ir valsts nozīmes arhitektūras pieminekļa "Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs - celtņu komplekss" daļa.

Ostas noliktavas restaurācija notiks Eiropas Ekonomiskās zonas finanšu instrumenta līdzfinansētās programmas "Kultūras un dabas mantojuma saglabāšana un atjaunošana" iepriekšnoteiktā projektā "Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja Ostas noliktavas restaurācija".

SIA "Warss+" dibināta 1992.gadā. "Warss+" veic visa veida namdara darbus, bet specializējusies guļbūvju ciršanā un jumta klājumu ierīkošanā no vietējiem būvmateriāliem. Firma arī veic guļbūvju ēku remontu un restaurāciju, kā arī kultūrvēsturisku objektu restaurāciju.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)