Banner 980x90

Brīvdienās būs īslaicīgi satiksmes ierobežojumi uz Rīgas apvedceļa pie tilta pār Mazo Juglu

Rīga, 5.janv., LETA. Šajā sestdienā un svētdienā, 6. un 7.janvārī, uz Rīgas apvedceļa (A4, Baltezers - Saulkalne) esošā tilta pār Mazo Juglu tiks ieviesti īslaicīgi satiksmes ierobežojumi, lai veiktu tilta deformācijas šuves remontdarbus, informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Tilta brauktuves kreisajā pusē ir bojāta deformācijas šuve un remontdarbi ir ieplānoti nedēļas nogalē, kad satiksmes intensitāte ir vismazākā. Remonta darbu laikā satiksmi īslaicīgi ierobežos ar vadstatņu vai citu satiksmes organizācijas tehnisko līdzekļu palīdzību.

LVC pārstāvji skaidroja, ka tilta deformācijas šuves nodrošina laiduma konstrukcijas brīvas deformācijas temperatūras vai satiksmes slodzes ietekmē. Šuvēm ir jānodrošina ne tikai laiduma konstrukcijas brīva pagriešanās vai deformēšanās - izstiepšanās vai saraušanās), bet arī ūdens necaurlaidība un gluda brauktuves virsma. Ja deformācijas šuves nolietojas vai tiek bojātas, jāveic to remonts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)