Banner 980x90

Brīvdienas būs siltas un ar nokrišņiem

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Ieplūstot siltajām gaisa masām, šajās brīvdienās gaisa temperatūra paaugstināsies un būs decembrim neraksturīgi silts laiks, tomēr gaidāmi arī nokrišņi, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Sestdien brīžiem gaidāms neliels īslaicīgs lietus, bet dienvidrietumu, rietumu vējš Kurzemē un Vidzemē brāzmās var sasniegt ātrumu līdz 15-18 metriem sekundē. Maksimālā gaisa temperatūra būs ap plus 7, plus 9 grādiem.

Silta būs arī nakts uz svētdienu, 20.decembri, - vēl pusnaktī maksimālā gaisa temperatūra būs ap plus 5, plus 8 grādiem. No rīta vietām ir gaidāms neliels lietus, bet gaisa temperatūra atkal paaugstināsies. Sagaidāms, ka pēcpusdienā un vakarā tā lielākajā daļā valsts būs ap plus 9 grādiem, savukārt Rīgā ap plus 10 grādiem. Arī nākamajā naktī nav gaidāma gaisa temperatūras pazemināšanās.

Arī svētdien ir gaidāms brāzmains vējš, kas uz vakarpusi piekrastē pastiprināsies brāzmās līdz 15 metriem sekundē. Brāzmains būs arī jaunās nedēļas sākums, turklāt otrdien, 22.decembrī, vējš Kurzemē no rīta var sasniegt vētras spēku.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)