Banner 980x90

Bukmeikeri prognozē "Latvijas Gada balvas sportā 2016" apbalvojumu ieguvējus

Ceturtdien, 22.decembrī, "Splendid Palace" norisināsies sporta līdzjutēju un sportistu gaidītākais notikums – "Latvijas Gada balva sportā 2016" apbalvošanas ceremonija. 

Balvas tiks pasniegtas desmit dažādās nominācijās, un kā balvas ieguvēju kategorijā Latvijas labākais sportists bukmeikeri norāda Kristapu Porziņģi. Savukārt meiteņu kategorijā ir paredzama sīva cīņa, taču pēc bukmeikeru domām mazliet augstākas izredzes iegūt balvu arī šogad ir Laurai Ikauniecei - Admidiņai.

Kategorijā "Latvijas labākais sportists" bukmeikeriem ir trīs favorīti - ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē popularitāti ieguvušie sportisti. Pēc bukmeikeru domām vislielākās izredzes ir Ņujorkas "Knicks" uzlecošajai zvaigznei Kristapam Porziņģim. Bukmeikeri viņa izredzēm iegūt apbalvojumu piemērojuši aptuveni 60% iespējamību.

Arī pašreizējais pasaules čempions, bokseris Mairis Briedis, kas iznesis Latvijas vārdu boksa pasaulē, ir diezgan reāls kandidāts uzvarētāja pozīcijai. Taču jau pieckārtējam titula "Latvijas gada sportists" ieguvējam Martinam Dukuram šogad bukmeikeri piešķīruši nedaudz mazāku varbūtību jau sesto reizi iegūt apbalvojumu. Pārējo nominatu vidū ir Oskars Melnbārdis, Tomass Dukurs un Aleksejs Rumjancevs, taču to iespējas tikt apbalvotiem ir mazākas.

Arī šogad, balvu pagājušajā gadā ieguvušajai vieglatlētei Laurai Ikauniecei – Admiņai ir ļoti augstas iespējas titulu saglabāt. Triobet bukmeikeri norāda, ka pastāv aptuvenin 45% iespējamība, ka Laura apbalvojumu saņems atkārtoti. Ikaunieces – Admidiņas līdzgaitniecei, vieglatlēte Madara Palameika ir nopietna pretendente tikt pie Latvijas labākās sportistes apbalvojuma. Pēc buikmeikeru domām abām vieglatlētēt konkurenci var sastādīt jaunais Latvijas talants, svarcēlāja Rebeka Koha. Vēl starp kategorijas nominantēm ir Anastastija Savastova un Anastastija Grigorijeva taču Triobet bukmeikeri norāda, ka to iespējas tikt pie apbalvojuma ir nedaudz mazākas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)