Banner 980x90

Būtiskas izmaiņas satiksmes organizācijā uz Rīgas apvedceļa Salaspils novadā

Rīga, 4.sept., LETA. No šodienas autovadītājiem jārēķinās ar būtiskām izmaiņām satiksmes organizācijā uz Rīgas apvedceļa Salaspils novadā, aģentūrai LETA pavēstīja AS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Sāksies būvdarbi uz tilta pār Mazo Juglu uz Rīgas apvedceļa A4 (Baltezers-Saulkalne) pirms krustojuma ar autoceļu Ulbroka-Ogre (P5), tāpēc šajā posmā satiksme notiks tikai pa vienu joslu un tiks mainīta satiksmes organizācija.

"Tiek prognozēts, ka satiksme šajā apvedceļa posmā būs īpaši palēnināta, tāpēc tranzīta transportam un vietējiem iedzīvotājiem iesakām izmantot citus maršrutus," pauda LVC.

Remontdarbi skars arī apvedceļa (A4) krustojumu ar autoceļu Ulbroka-Ogre (P5). Gandrīz kilometru garā apvedceļa posmā pirms tilta pār Mazo Juglu, tiltu ieskaitot, Daugavpils šosejas (A6) virzienā tiks slēgta viena josla; no autoceļa Ulbroka-Ogre (P5) krustojumā ar apvedceļu nedrīkstēs nogriezties ne pa labi, ne pa kreisi, tiks atstāts tikai taisns braukšanas virziens; Rīgas apvedceļa A4 (Baltezers-Saulkalne) un autoceļa Ulbroka-Ogre (P5) krustojumā tiks izslēgti luksofori; satiksmi būvdarbu zonā regulēs pagaidu luksofori.

Nepieciešamības gadījumā tiks piesaistīti satiksmes regulētāji.

Aktuālā informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, mājaslapā "lvceli.lv" un lietotnē "Waze".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)