Banner 980x90

Būvgružu konteineri – neatņemama būvdarbu sastāvdaļa

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Nav dūmu bez uguns – nav būvdarbu bez būvgružiem. Ja esi ieplānojis veikt būvdarbus vai mājokļa remontu, bet nezini, ko iesākt ar būvgružiem, neuztraucies – šādām situācijām īpaši piemēroti ir būvgružu konteineri.

Būvgružu konteineri un to izmēri
Lai remontdarbi norisinātos kvalitatīvi, ir svarīgi izvēlēties piemērotāko konteineri. Lai to izdarītu, uzmanība jāpievērš konteinera tilpumam – smagākajiem būvgružiem (akmeņiem, betonam, metāliem) piemērotāki ir maza izmēra būvgružu konteineri, savukārt zālei, lapām un citiem zaļajiem atkritumiem var izmantot lielākus konteinerus. Protams, vērā jāņem arī būvdarbu teritorijas izmēri, pārliecinoties, vai konteineram būs iespējams atvēlēt nepieciešamo vietu.

Lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem, jāievēro noteikumi
Teju ikvienam zināms, ka būvdarbi un celtniecība ir darbības, kas stingri reglamentētas. Lai neradītu problēmas sev un citiem, izmantojot būvdarbu konteinerus, ievēro šos noteikumus:
- konteineru izmantošanu uz ielas saskaņo ar vietējo pašvaldību;
- konteineru nedrīkst pārpildīt – būvgruži un pārējie atkritumi var būt konteinera sānu malu augstumā;
- būvgružu konteinerā nedrīkst izmest bīstamus atkritumus (riepas, medicīnas atkritumus, šīferi u.c.).

Alternatīva – atkritumu maisi
Paralēli būvgružu konteineriem tiek piedāvāti arī specializēti atkritumu maisi. Šiem maisiem ir dažādas priekšrocības:
- tie aizņem ļoti maz vietas – ja maiss ir tukšs, to iespējams salocīt un ērti uzglabāt teju jebkur;
- maisā iespējams ievietot 1m³ atkritumu, un tā kravnesība ir 1250 kilogrami;
- tas ir ļoti izturīgs.

Par visu veidu atkritumiem parūpēsies "Ragn-Sells" 
Būvgružu konteineri un to izvešana nebūt nav vienīgais pakalpojumu veids, ko piedāvā "Ragn-Sells". Šī uzņēmuma pakalpojumu klāstā ietilpst arī
- sadzīves atkritumu apsaimniekošana;
- bīstamo atkritumu savākšana;
- aprīkojuma noma;
- otrreizējo izejvielu savākšana.

"Ragn-Sells" nav aizmirsuši arī par uzņēmumu vajadzībām, tāpēc izstrādāti šādi piedāvājumi:
- vakuumtehnikas pakalpojumi, kas ļauj piekļūt īpaši grūti aizsniedzamām vietām un veikt to tīrīšanu un diagnostiku;
- veselības aprūpes atkritumu savākšana;
- kompleksie pakalpojumi – paredzēti specifisku atkritumu veidu (piemēram, plēvju, lauksaimniecības mucu u.c.) savākšanai, ja šie atkritumi radušies lielā apmērā;
- ražošanas atkritumu apsaimniekošana – šis pakalpojums būtiski atvieglo dzīvi uzņēmumiem, kas nodarbojas ar dažāda veida ražošanu.

Ja esi nolēmis veikt remontdarbus, bez būvgružu konteineriem vai maisiem neiztikt. Kā šādā gadījumā rīkoties? Dodies uz Ragnsells.lv, iepazīsties ar mājaslapā esošo informāciju un sazinies ar uzņēmuma darbiniekiem, lai iegūtu savām vajadzībām piemērotāko atkritumu konteineri vai pieteiktos citu veidu atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)