Banner 980x90

Ceļvedis pa Rīgu ar deju elementiem "Es atcerešos tavas krāsas, Rīga"

Plānojot savu pirmo vai nākošo ceļojumu uz Rīgu, dodoties ziemas vai vasaras atvaļinājumā, ir svarīgi aplūkot pilsētu no cita skatupunkta. Videoklips "Es atcerēšos tavas krāsas, Rīga," ļaus iepazīt Latvijas galvaspilsētu mazliet citādāk. 

Video idejas autors ir dejotājs Jegors Gordejevs, kurš ar breika dejas un video palīdzību aicina apskatīt skaisto Rīgu pilnīgi citādāk. Dejotāji cenšas atrast līdzsvaru starp deju un Rīgas kultūras objektiem: mājām, ielām un statujām. Piemēram, skulptūras, kas atainotas uz Nacionālā teātra fasādes un "Melnais kaķis", kas rotā kādu no Vecrīgas jumtiem, ataino deju kustības un pozas. Ideja par video filmēšanu sakrita ar Latvijas valsts simtgadi, tad tā arī izdevās kā dāvana Latvijai svētkos.

Dejotāji:

Jegors Gordejevs (bboy Ego)
Inna Belaja 
Anastasija Mikulova
Vadims Žogots
Ļena Muraškovska-Box

Videogrāfija: Avdejs Petrovs

Aerogrāfija: Avvakums Petrovs

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)