Banner 980x90

"Centrālajai laboratorijai" pievienos "Rēzeknes laboratoriju"

Rīga, 22.okt., LETA. Laboratorijas un medicīnisko izmeklējumu veicējai SIA "Centrālā laboratorija" pievienos uzņēmumu SIA "Rēzeknes laboratorija", liecina paziņojums par reorganizāciju oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Reorganizāciju paredz šī gada 9.oktobra "Centrālās laboratorijas", kā arī 18.oktobra "Rēzeknes laboratorijas" dalībnieku sapulcēs pieņemtie lēmumi.

Vienlaikus "Centrālā laboratorija" 18.oktobra dalībnieku sapulcē pieņēma lēmumu par uzņēmuma sadalīšanu nodalīšanas ceļā, proti, tiek nodalīta daļa no "Centrālās laboratorijas" mantas, nododot to jaundibināmajai SIA "CLP".

"Centrālās laboratorijas" kreditori viena mēneša laikā savus prasījumus var pieteikt uzņēmuma juridiskajā adresē - Šarlotes ielā 1B, Rīgā.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Rēzeknes laboratorijas" apgrozījums pērn bija 480 245 eiro, bet peļņa - 111 860 eiro. Uzņēmums dibināts 2001.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 2800 eiro. Iepriekš "Centrālajai laboratorijai" piederēja 51% "Rēzeknes laboratorijas", vēl 31% no uzņēmuma piederēja Ļudmilai Gržibovskai, 10% - Bertai Orinska, bet 8% - Annai Gailumai.

"Centrālās laboratorijas" apgrozījums pagājušajā gadā bija 9,671 miljons eiro, kas ir par 22% vairāk nekā 2016.gadā, bet kompānijas peļņa palielinājās par 10% un bija 959 597 eiro, liecina "Firmas.lv" dati.

"Centrālā laboratorija" reģistrēta 1994.gadā, un tās pamatkapitāls ir 128 200 eiro. "Centrālā laboratorija" pieder holdingam AS "Repharm", kurā ietilpst arī "Mēness aptieku" zīmola pārvaldītāja un attīstītāja AS "Sentor Farm aptiekas", zāļu, medicīnas un veselības preču izplatītāja AS "Recipe Plus", AS "Veselības centru apvienība", kas aptver 12 medicīnas iestādes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)