Banner 980x90

Četrpadsmit Banku augstskolas studenti saņem Edvīna Samuļa atzinības stipendijas

Pazīstamais mecenāts, Banku augstskolas Padomnieku Konventa priekšsēdētājs, Dr.oec.Edvīns Samulis jūtas sociāli atbildīgs par sabiedrības izglītošanu.
Edvīns Samuļa kungs jau trešo gadu ir aktīvs Banku augstskolas atbalstītājs, kurš sekmīgākajiem studentiem pasniedz atzinības stipendijas. Šogad par pavasara perioda sesijas rezultātiem tiek uzteikti četrpadsmit studenti, kuriem visa studiju perioda vidējā atzīme ir augstāka par 9 ballēm. Kopumā trijos gados pasniegtas 63 stipendijas. Lai saņemtu stipendiju, tiek vērtētas studentu sekmes visa studiju perioda laikā un tām ir jābūt ļoti labām un izcilām.

Šogad 9.septembrī sekmīgākie studenti un viņu vecāki tika aicināti uz tikšanos ar mecenātu Edvīnu Samuļa kungu, Banku augstskolas rektori Tatjanu Volkovu, Vītolu Fonda stipendijas dibinātāju Vili Vītola kungu, lai svinīgā atmosfērā sveiktu sekmīgākos studentus un pateiktos viņu vecākiem par ieguldījumu bērnu audzināšanā.

Dr.E.Samulis ne tikai regulāri piešķir studentiem stipendijas, bet ir arī Banku augstskolas Garantijas fonda atbalstītājs un finansiāli nodrošinājis bruģa ieklāšanu augstskolas apkārtnē. Pie Banku augstskolas centrālās ieejas K.Valdemāra ielā 161 ir izvietota pateicības zīme un to rotā uzraksts: "Par apkārtnes labiekārtošanu pateicamies mūsu atbalstītājam BA Goda profesoram Dr.Edvīnam Samulim. Banku augstskolas studenti un darbinieki".

Dr.E.Samuļa atbalsts augstskolai un tās studentiem ir apliecinājums Latvijas uzņēmēju izpratnei par kvalitatīvas augstākās izglītības nozīmi studējošo jauniešu nākotnei.

Kā uzsver Banku augstskolas Padomnieku Konventa priekšsēdētājs, Goda profesors un ekonomikas doktors Edvīns Samulis: "Sadarbība veidojas uz savstarpējas sapratnes un kopēju ilgtermiņa mērķu pamata. Studenti, kuri sasniedz izcilus rezultātus studijās ir potenciāli līderi un ir kā piemērs un virzītājspēks mūsu jaunatnei. Mūsu kā mazas tautas nākotne balstās uz izciliem cilvēkiem, kuri noteiks mūsu valsts attīstību".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)