Banner 980x90

Četru stundu laikā uz Austrumu slimnīcas pieraksta tālruni mēģināts zvanīt 74 000 reižu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Pirmdien, 21.martā četru stundu laikā uz Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas vienoto pieraksta tālruni mēģināts zvanīt 74 104 reizes, aģentūru LETA informēja slimnīcas pārstāve Inguna Potetinova.

Potetinova gan skaidroja, ka viens cilvēks var būt mēģinājis zvanīt arī vairākas reizes, kas atspoguļojas kopējā statistikā. Šāds zvanu skaits saņemts no plkst.8.00 līdz 12.00. Savukārt no plkst.8.00 līdz 14.00 zvanu centrā apkalpoti 990 cilvēki. Tāpat bijuši arī 786 cilvēki, kas reģistratūru centušies sazvanīt arī laikā no pusnakts līdz plkst.8.00.

Slimnīcas pārstāve stāstīja, ka joprojām vienotā pieraksta tālruņa līnija ir pilnībā noslogota un vienlaicīgi savienojumu ar operatoru gaida maksimālais zvanu skaits - 70 cilvēki.

Tāpat līdz plkst.14.00 saņemti 1036 elektroniskie pieteikumi.

Jau ziņots, ka, neraugoties uz Austrumu slimnīcas solījumiem, ka pierakstīties uz radioloģiskajiem izmeklējumiem varēs ne tikai 21.martā, uz vietas pierakstīties no rīta bija ieradušies vairāki simti cilvēku, tomēr šobrīd jau cilvēku skaits sarūk.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja slimnīcas pārstāve Inguna Potetinova, pierakstu uz vietas no rīta bija ieradušies veikt vairāki simti cilvēku. Tāpat, neskatoties uz aicinājumu saglabāt mieru, jo pierakstu varēs veikt ne tikai 21.martā, jau plkst.6.00 no rīta slimnīcā bija ieradušies daži cilvēki. Tomēr slimnīca tam bijusi gatava un pirmie reģistratūras lodziņi arī plkst.6.00 tikuši atvērti.

Potetinova gan situāciju raksturoja kā mierīgu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)