Banner 980x90

Ceturtdien Rīgas Porcelāna muzeja rīkotajā lekciju ciklā viesosies Āris Segliņš

8.jūlijā plkst.16.00 Rīgas Porcelāna muzeja "Porcelāna pēcpusdienu" lekciju ciklā viesosies porcelāna mākslinieks Āris Segliņš, kurš stāstīs par mūsdienu porcelāna darbu izstādi "Skats no četrām pusēm", kas no 28.maija līdz 15.augustam ir apskatāma Ukrainas Nacionālajā dekoratīvās mākslas muzejā Kijevā.
Izstāde ir tapusi kā vērienīgs mākslas projekts, kurā izstādīti mūsdienu porcelāna oriģināldarbi. Izstādē ir pārstāvēta Ukraina, Krievija, Spānija un Latvija, no katras valsts piedalās viens profesionāls meistars.

Latvijas porcelāna mākslu prezentē Āris Segliņš. Mākslinieka stāstījumu par izstādi un gūtajiem iespaidiem, viesojoties Kijevā izstādes atklāšanas laikā ilustrēs fotoattēlu slaidšovs un videofilma, kas skatītājus iepazīstinās ar dalībniekiem, darbu tapšanu un izstādes norisi.
{baneris}
Pasākums norisināsies lekciju cikla "Porcelāna pēcpusdienas" ietvaros, kurš tiek veidots sadarbībā ar Latvijas porcelāna māksliniekiem. "Porcelāna pēcpusdienas" lekcijās Latvijā pazīstami keramiķi sniedz savu vērtējumu par porcelāna mākslas dažādību un tās attīstību, kā arī prezentē vietējas un starptautiskas nozīmes keramikas simpozijos tapušās jaunākās mākslas darbu kolekcijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)