Banner 980x90

Ceturtdienās "Arsenālā" norisināsies akcija "Labā diena"

2014.gadā, kad Rīga kļuvusi par Eiropas kultūras galvaspilsētu, Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāle "Arsenāls" aizsāk jaunu akciju "Labā diena", kas norisināsies katru ceturtdienu izstāžu zāles darba laikā, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv stāsta Latvijas Nacionālā mākslas muzeja
reklāmas un informācijas darba kuratore  Nataļja Sujunšalijeva.

Akcijai dots nosaukums "Labā diena", jo turpmāk ceturtdienās izstāžu zāles apmeklētājus sagaidīs vairāki labumi: lētāka ieejas maksa izstādēs (1,42  eiro/  1,00 Ls), ilgāks darba laiks (no plkst.12.00 līdz 20.00), dažādi pasākumi un izglītojošas aktivitātes, iespēja radoši pilnveidoties un izzināt mākslu programmā "Es un māksla", kā arī apdrukāt sev stilīgu suvenīru ar mākslas darba kopiju sietspiedes tehnikā.

Pasākumi un izglītības programmas izstāžu zālē "Arsenāls" ceturtdienās 2014. gadā:

"Ars Rezumē" ir dažādu formātu kultūras un izklaides pasākumi, kas notiek izstāžu zālē Arsenāls katras lielās izstādes noslēgumā – pēdējās ceturtdienas vakarā. Tie ir koncerti, dzejas lasījumi, teātra vai dejas uzvedumi, kino seansi un starpdisciplināri pasākumi, kas veidoti kā rezumējošs kopsavilkums par izstādes tēmu, kā arī papildinājums izstādes apskatei.
Aicināts ikviens interesents! Ieeja pasākumos bezmaksas.

Izglītības programma "Es un māksla" piedāvā iepazīt tuvāk mākslu caur zīmēšanu un radošās darbības procesu. Mākslas darbi nodarbību laikā kļūst par izpētes objektu un tēmu zīmēšanas uzdevumiem. Šādi – skatoties, domājot, zīmējot – iespējams vairāk uzzināt gan par mākslas tapšanas procesu, gan mākslas darbu iekšējo struktūru, gan autoru personībām un laika kontekstu. Nodarbības rit divās vecuma grupās: 1) 4–9 gadus veciem bērniem, 2) bērniem no 9 gadu vecuma un pieaugušiem līdz seniora vecumam. Nodarbības vada mākslinieces Diāna Dimza-Dimme un Baiba Sprance.

"Es un māksla" mazajiem ceturtdienās plkst. 15.30–17.00.
"Es un māksla" lielajiem ceturtdienās plkst. 15.00–17.00.
Līdzi jāņem eļļas pasteļa krītiņi.
Nodarbības cena- 1,42 eiro /  1,00 Ls.

Izstāžu zālē "Arsenāls", kad notiek izstāžu maiņa,  nodarbības notiek Mākslas muzejā "Rīgas Birža". Sekojiet līdzi informācijai www.lnmm.lv.

Auduma apdrukas darbnīcā "Klasika vienmēr modē!" katrs sev var pagatavot individuālu un stilīgu apģērbu vai aksesuāru ar Latvijas mākslas klasiķu – Jaņa Rozentāla, Teodora Zaļkalna, Voldemāra Matveja, Romana Sutas, Niklāva Strunkes, Kārļa Padega, Gustava Kluča un citu autoru darbu reprodukcijām sietspiedes tehnikā. Apdrukāts krekls, kleita, maisiņš vai priekšauts būs lieliska dāvana gan sev, gan saviem tuviniekiem.

Darbnīcu iespējams pieteikt sev ērtā laikā, zvanot pa tālruni (+371) 67 357527 vai rakstot uz e-pastu: Laura.Dravniece@lnmm.lv
Līdzi jāņem apdrukājamais apģērbs vai aksesuārs no gluda dabīga auduma.
Darbnīcas cena - 2,85 eiro/  2,00 Ls.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)