Banner 980x90

"Chomsky" būs klausāmas skaņu abstrakcijas

25. janvārī Rīgas bārā "Chomsky" uzstāsies elektroniskās mūzikas skaņu mākslinieki Derils Vortingtons jeb Kostoglotov no Lielbritānijas un Kaspars Groševs no Latvijas, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv stāsta Sandis Baumanis.

Kostoglotov ir šobrīd Rīgā dzīvojošā britu komponista Derila Vortingtona (Daryl Worthington) guļamistabas ierakstu un elektroniskās mūzikas projekts, kurš sevi pieteica 2009.gadā. Viņa konceptuālā skaņu pasaule tiek radīta ar līdzvērtīgu atzinību un interesi par noskaņu, improvizācijas un laikmetīgās mūzikas žanriem.

Kaspars Groševs ir mākslinieks un publicists, kas lielākoties darbojas vizuālās mākslas jomā, aktīvi piedaloties izstādēs Latvijā un ārvalstīs. Ar mūzikas radīšanu vairāk vai mazāk saistīts kopš 90-to beigām. Mūzikā viņu interesē pamatelementi - cilvēka balss iespējas, tīri toņi, skaņas saitēšanās un vienkārši apstrādes efekti.

Bārs "Chomsky" atrodas Lāčplēša ielā 68, Rīgā.
Koncerta sākums plkst.21.00, ieeja bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)