Banner 980x90

"Cirque du Soleil" izziņo šova "Alegría" papildizrādi

Saistībā ar lielu interesi, starptautiskais izklaides koncerns "Cirque du Soleil" izziņo papildu izrādi šovam "Alegría". Tā norisināsies svētdien, 14.aprīlī, plkst.14.00, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja organizatori.

Daudzām starptautiskām godalgām apbalvotais uzvedums "Alegría" būs skatāms Arēnā Rīga no 11. līdz pat 14.aprīlim, sniedzot tikai četras izrādes.

Alegría biļetes ir nopērkamas www.ticketpro.lv un "Ticketpro" biļešu kasēs TC "Galleria Riga", "Spice", "Spice Home", "Domina Shopping", "Rīga Plaza", "Olimpia", MAXIMA XX un MAXIMA XXX lielveikalu informācijas centros.

Vārds Alegría cēlies no spāņu valodas un apzīmē prieku, sajūsmu, gavilēšanu. Izrādes sastāvā darbojas 55 mākslinieki no 15 dažādām valstīm. Uzvedumu, kas veidots baroka un operas stilā, raksturo liesmojoši kostīmi, oriģinālā mūzika un skatuves iekārtojums, kas ļauj baudīt akrobātu atlētismu un māksliniecisko sniegumu. Vērojot Alegría, ikviens skatītājs saņems iespaidīgu spēka, veiklības un ātruma kokteili, kas apvienots ar elegantiem priekšnesumiem.

Divarpus stundu garajā uzvedumā redzama elpu aizraujoša akrobātika, tai skaitā dramatiskā Sinhronā trapece un Augstās gaisa šūpoles, kurās 12 metrus virs skatuves lido pārdrošie mākslinieki, lecot pretī saviem ķērājiem. Skatītājus pārsteigs arī izveicīgas akrobātes, kas demonstrēs mongoļu ķermeņa lokanības mākslu un triku meistari, kas ritmiskās un bīstamās Uguns dejas laikā mētās liesmojošus dunčus. Savukārt spēka vingrošanas priekšnesuma laikā mākslinieki sinhronā horeogrāfijā metīs kūleņus, lēkājot uz batuta, kas negaidīti parādīsies zem viņu kājām. Bet Krievu stieņos akrobāti mētās kūleņus, gaisā izpildot trikus, un piezemējoties uz 10 cm platiem stieņiem, kas piestiprināti pie viņu partneru pleciem. Alegría ir kas vairāk nekā šovs. Tā ir aizraujoša un unikāla pieredze, kas uzrunā skatītājus visdažādākajās vecuma grupās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)