Banner 980x90

"Club dance" konkurss un "Erots" vienuviet

21. un 22.februārī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā būs iespēja vērot gan pikantus šovus un vērienīgu intīmpreču izstādi, gan deju konkursa finālistus un deju studiju paraugdemonstrējumus, jo festivāla laikā norisināsies arī iespaidīgais un enerģiskais klubu deju konkurss "Club Dance Queen & King 2014", pilsētas informācijas portālam Riga24.lv vēsta  BT 1 mediju koordinatore Inese Libere.

Janvārī un februārī Latvijas reģionos notiks deju konkursa atlases kārtas, kurās aicināti piedalīties 18 līdz 30 gadus jauni puiši un meitenes.

Festivāls "Erots 2014" un SIA "Tessika" izsludina 3.klubu deju konkursu "Club Dance Queen & King 2014" divās kategorijās: PRO kategorijā sacentīsies profesionāli dejotāji, deju skolu, studiju un klubu pārstāvji, savukārt HOBBY kategorija – neprofesionāli dejotāji un amatieri. Konkursa dalībnieki var dejot jebkurā stilā, kas piemērots klubu deju atmosfērai. Pieteikt dalību konkursā aicināti 18 līdz 30 gadus jauni dejotāji.

Lai reģistrētos, katram dalībniekam līdz 2014.gada 6.janvārim jāaizpilda anketa/pieteikums konkursa mājas lapā (www.clubdance.lv ). Dalība konkursā ir bez maksas.

Dejotājiem vispirms jāpiedalās reģionālajās atlases kārtās, kuras notiks 2014.gada janvārī un februārī vairākās Latvijas pilsētās. Konkursa pusfināls notiks 21.februārī, bet fināls 22.februārī festivāla "Erots" laikā La Rocca Club Dance hallē. Konkursa balvu fondā ir naudas balvas, ceļojums, piemiņas dāvanas, specbalvas, kā arī citi pārsteigumi. Gan atlases kārtas, gan pusfināls un fināls ir publiski pasākumi, tāpēc tos var apmeklēt ikviens, kas vecāks par 18 gadiem.

Precīzāku informāciju par konkursu un atlases kārtām var uzzināt, sekojot līdzi jaunumiem konkursa mājas lapā: www.clubdance.lv, kā arī rakstot uz lv@clubdance.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)