Banner 980x90

Dailes teātris noslēgs sezonu Siguldā

Sestdien, 15.jūnijā, ar Dailes teātra dienu Siguldā noslēgsies Dailes teātra sezona, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Dailes teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Liene Jakovļeva.

Siguldas pilsētas kultūras namā notiks divas izrādes. Plkst.12.00 uz izrādi "Sūnu ciema zēni" aicināti mazākie skatītāji, lai sekotu līdzi Andreja Upīša varoņu Ješkas, Bukstiņa un Andra gaitām pasaulē, meklējot Laimes lāci. Biļešu cenas - no trīs līdz pieciem latiem. Plkst.18.00 būs iespēja redzēt Dailes teātra izcilo aktieru Olgas Dreģes un Jura Strengas jubilejas izrādi "Mīļais melis" Kārļa Auškāpa režijā - komēdiju, kas veidota pēc Džordža Bernarda Šova un Stellas Kempbelas vēstulēm.

Koncertzālē "Baltais Flīģelis" plkst.17.00 izrādē "Neprātīgā Zelda" skatītāji aicināti būt kopā ar aktieriem Dārtu Daneviču un Daini Grūbi, kuri Dž.Dž.Džilindžera iestudējumā atveido visai bohēmisko pāri Frensisu Skotu un Zeldu Ficdžeraldus, atklājot viņu skaistās dzīves otru pusi, kurā draud ārprāts un psihiskā slimība, kas nenovēršami saēd prātu un personību.

Viesizrāžu diena izskanēs plkst.21.00 Siguldas pilsdrupu estrādē ar Reja Kūnija un Džona Čepmena komēdiju "Ar vīru nav viegli", ko iestudējis Dž.Dž.Džilindžers. Ir gandrīz neiespējams izsekot lugas autoru savirpinātajām attiecību, notikumu un pārpratumu kaskādēm, tāpēc skatītājiem garantēta kārtīgas izsmiešanās kūre.

Dailes teātra Skatītāja kartes īpašniekiem biļetēm uz visiem pasākumiem tiks piemērota 10% atlaide, abonementu īpašniekiem - 25% atlaide, bet Siguldas ID kartes īpašniekiem - 20% atlaide. Pērkot grupu biļetes, no 10 līdz 19 cilvēkiem - atlaide 10%, sākot no 20 cilvēkiem - atlaide 20%. Bērni līdz piecu gadu vecumam izrādes var apmeklēt, neuzrādot biļetes (bez norādītas atsevišķas sēdvietas).

Biļetes uz Dailes teātra dienu Siguldā var iegādāties "Biļešu Paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)