Banner 980x90

Daugavas koncertzālē - "Autobuss debesīs", pēc tam "Bet Bet"

Daugavas koncertzālē koncerti būs arī septembrī, 6.septembrī uzstāsies "Autobuss debesīs", pilsētas informācijas portālam Riga24.lv vēsta Daugavas koncertzāles pārstāvji.

Daugavas Koncertzālē septembrī ar koncertu viesosies viena no pazīstamākajām latviešu mūzikas grupām, kas šogad svin savas pastāvēšanas 15 gadu jubileju, - "Autobuss debesīs". 13.septembrī - grupa "Bet bet". 20.septembrī Daugavas koncertzāles koncertu sezonu noslēgs  Ivo Fomina koncerts.

Koncertā "Autobuss debesīs" mūziķi, solista Marta Kristiāna Kalniņa vadībā, atskaņos pašas populārākās dziesmas no grupas repertuāra - gan speciāli šim izpildītāju sastāvam komponētas Imanta Kalniņa dziesmas, gan skaņdarbus no komponista zelta fonda, gan pašu komponētas melodijas.
"..Piemērojoties Daugavas koncertzālei, šajā koncertā sagaidāma ne vien skaļa un enerģiska mūzika, bet arī krietni daudz akustiskāku skaņdarbu!.." piebilsts Marts Kristiāns Kalniņš.

Grupai "Autobuss debesīs" šis gads pagājis jubilejas zīmē - pavasarī  īstenojot turneju pa Latviju, kā arī uzstājoties gadskārtējās Imantdienās un Mazajās Kalniņa dienās Vecpiebalgā. Savukārt grupas solists Marts Kristiāns Kalniņš pavasarī kopā ar paša vadīto Cēsu kori guva lieliskus panākumus TV3 šovā "Koru kari".

Biļetes uz koncertu pieejamas visās Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv
Pirmās 100 biļetes - 7 Ls, pamatcena - 9 Ls, koncerta dienā - 11 Ls.

Iespējama galdiņu rezervācija - 15 Ls. Rezervācijapa tālr.: +371 26045121 (Aleksejs) vai daugavaskoncertzale@gmail.com

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)