Banner 980x90

Daugavas koncertzālē uzstāsies Normunds Rutulis

29.augustā  plkst.20.00 (ieeja no plkst.19.00) Daugavas koncertzālē, 11.novembra krastmala 17, uzstāsies Latvijā labi pazīstamais dziedātājs Normunds Rutulis ar slaveno Rīgas orķestri un dziesmām no pagājušā gadsimta, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv ziņo no Daugavas koncertzāles.

Pašlaik Normunds Rutulis gatavo jaunu, pēc skaita jau astoto, dziesmu albumu ar nosaukumu  "Aizturi elpu". Tieši tāds pats nosaukums ir 29.augusta koncertam, kurā būs dzirdamas noskaņas par pagājušā gadsimta 50./60.gadiem. Pie tam – albuma un koncerta ieraksta secība ir gluži tāda pati kā tajos laikos.

Normunds informē, ka vairāk nekā puse albuma jau ir ierakstīta un tādēļ Daugavas koncertzāles apmeklētājiem koncertā tiks piedāvāti vairāki dziesmu pirmatskaņojumi.
"..ļoti reti ir tādas uzstāšanās reizes, kurās netiek nodziedātas dziesmas "Cāļus skaita rudenī" vai "Rozā". Arī šoreiz nebūs tā reize, jo koncerta programmā ir iekļauti gan klasiskie, gan jauni hiti. Labskanību priekšnesumam nodrošinās mani uzticamie draugi -  slavenais Rīgas orķestris! Dziedāšu dziesmas dvēselei un kārtīgam deju solim," piebilst Normunds.

Biļetes pieejamas visās Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv
Pirmās 100 biļetes - 7 Ls, pamatcena - 9 Ls, koncerta dienā - 11 Ls.

Iespējama galdiņu rezervācija - 15 Ls, tālr. +371 26045121 (Aleksejs) vai daugavaskoncertzale@gmail.com

Daugavas koncertzāle ar labākajiem latviešu mūziķu koncertiem iepriecinās arī septembrī, kad uz koncertzāles skatuves kāps gan Ivo Fomins ar grupu, gan grupa "Autobuss debesīs" un "Bet Bet".

Sīkāka informācija sekos un būs pieejams Daugavas koncertzāles sociālajās lapās.
Apmeklētājiem nav jāuztraucas par iespējamo rudenīgo laiku, jo Daugavas koncertzāle atrodas zem jumta. Organizatori parūpēsies arī par īpašu apgaismojumu un siltumu, lai ikviens spētu komfortabli izbaudīt koncertu un brīnišķīgo skatu uz Daugavu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)