Banner 980x90

Dažādu izmēru siltumnīcas Jūsu piemājas dārzam

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Katru dārznieku iepriecina liela un bagātīga raža. Daudzi cilvēki audzē dārzeņus, augļus un garšaugus paši, jo šīs dārza veltes ir veselīgas un vienmēr svaigas. Lielu popularitāti piemājas dārzos ir iemantojušas dažādas puķes – tās audzē gan savam priekam, gan pārdošanai. Liels palīgs dārzniekam ir siltumnīcas – ar to palīdzību savu zemes gabalu var izmantot efektīvāk. Siltumnīcas atļauj sākt stādīšanu jau agrā pavasarī. Tās pasargās Jūsu stādus no aukstuma un lietus, un ne velti siltumnīcu saimnieki lepojas ar lielākām ražām.

Siltumnīcas internetā par izdevīgām cenām. Kur iegādāties?
Dažādu izmēru siltumnīcas par pievilcīgām cenām atradīsiet interneta veikalā Precesdarbam.lv. Tas ir veikals, kas piedāvā dažādas saimniecības preces mājai un dārzam. Veikala mājaslapā www.precesdarbam.lv ir iespējams iepazīties ar katras preces tehniskajiem raksturojumiem un montēšanas rekomendācijām, tāpēc arī cilvēks, kurš nav speciālists dārzniecības nozarē, viegli sapratīs, kāda siltumnīca atbilst viņa vēlmēm un vajadzībām. 

Precesdarbam.lv preču klāstā atradīsiet šādas siltumnīcas:
- metāla konstrukcijas ar polikarbonāta pārklājumu – modernizētas siltumnīcas ar lielisku siltumizolāciju;
- metāla konstrukcijas ar plēves pārklājumu – taupīgākiem dārzniekiem, kuri izmanto gadiem pārbaudītus materiālus.

Ja vēlaties pats uzstādīt siltumnīcas pārklājumu, varat iegādāties tikai karkasu. Precesdarbam.lv piedāvā karkasus no
- koka – dārzniekiem, kuri vēlas veidot savu dārzu maksimāli draudzīgu apkārtējai videi;
- tērauda – klasisks karkasa materiāls. Ja Jūsu prioritātes ir izturīgums un ilgs kalpošanas laiks, izvēlieties tērauda karkasu. 

Kas jāzina par siltumnīcu materiāliem?
Viens no jautājumiem, kas skar siltumnīcas iegādi, ir šāds – kāds pārklājums ir labāks? Vai palikt uzticīgam vecajai labajai plēvei vai izmēģināt jaunus materiālus?
- Polikarbonāts ir plastmasas paveids, kas, salīdzinot ar parasto plēvi, ir izturīgāks pret saules stariem un lietu. Turklāt siltumnīcas ar polikarbonāta pārklājumu ir ļoti gaišas, jo labi izkliedē gaismu. Jūsu stādi būs pilnībā aizsargāti no ultravioletās gaismas, taču izbaudīs katru saules stariņu.
- Plēve ir materiāls, kas siltumnīcām tiek izmantots visbiežāk. Tam ir vairākas priekšrocības – plēve nav dārga, tai nav kaitīgas ietekmes uz augiem, tā ir ūdensnecaurlaidīga, bet labi pārvada oglekli un skābekli. Taču plēves izmantošanas ilgums ir tikai daži gadi, turklāt ar laiku tā kļūst blāva.

Interneta veikals Precesdarbam.lv piedāvā iespēju pasūtīt siltumnīcas pa telefonu vai tiešsaistē. Ienāciet www.precesdarbam.lv un uzziniet, kādas ir piegādes iespējas un apmaksas varianti. Ja meklējat jaunu siltumnīcu, neaizmirstiet aplūkot Precesdarbam.lv piedāvājumu!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)