Banner 980x90

Decembrī Rīgā viesosies kubiešu cirks

Piektdien, 19.aprīlī, sāksies biļešu tirdzniecība uz pasaules atzinību guvušā kubiešu cirka viesizrādi Latvijā. The original Cuban Circus Latvijā viesosies Ziemassvētku laikā, un piedāvās skatītājiem aizraujošu šovu, kurā priekšnesumi noritēs dzīvā orķestra pavadījumā, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja organizatori.

Šovs notiks Arēnā Rīga, kur skatītājus priecēs izsmalcināti, kubiešu tradīcijās ieturēti cirka numuri - gan aizraujošas gaisa akrobātu horeogrāfijas, gan neticami lokanības paraugdemonstrējum un spēles ar uguni, kā arī neiztrūkstošie klauni, vienriteņi, zobenu rijēji un daudzi citi priekšnesumi, kuri vienaldzīgu neatstās nevienu. Īpaši kubieši lepojas ar plastisko meiteņu trio Trio de Contorcion, kas pavisam nesen saņēmušas Grand Prix Cirka festivālā Havanā.

Kubas cirka trupā apvienojušās septiņas akrobātu grupas, 18 mākslinieki, un visi 14 priekšnesumi notiek dzīvās mūzikas pavadījumā. Pavadošais orķestris "Aire Concierto" nesen ieguvis balvu arī Joven džeza festivālā Havanā.

Kubiešu izcelsmes cirka mākslinieki ir izslavēti visā pasaulē - tie priecē skatītājus tādos atzītos cirkos kā "Krone", "Propst", "The Ringling brothers" un citos. The "Original Cuban Circus" uz skatuves apvienojušies labākie no labākajiem.

Kubiešu cirka izrādes Latvijā organizē aģentūra LiveFest, un biļetes uz izrādēm no 19.aprīļa būs pieejamas www.bilesuparadize.lv, kā arī Biļešu tirdzniecības vietās visā Latvijā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)