Banner 980x90

Defekti Stradiņos novērsti; atļauts atsākt būvdarbus pilnā apmērā

Pilnsabiedrība "SBRE" pēc Rīgas pilsētas būvvaldes ekspertu vizītes Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas A korpusa būvlaukumā saņēmusi atļauju atsākt būvdarbus pilnā apmērā. Visi defekti Stradiņu slimnīcas jaunbūvēs ir novērsti. To otrdien, 7.jūlijā, apstiprināja būvvaldes eksperti pēc būvlaukuma apsekošanas un visu izpilddokumentu pārbaudes, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv apliecināja pilnsabiedrības "SBRE" pārstāve Ilga Sokolova.
Līdz 15.jūnijam pēc iepriekš saskaņota plāna "SBRE" veica konstrukciju pastiprināšanu un atsevišķu, lokālu defektu novēršanu 1. un 2.jaunbūves blokā. Rīgas pilsētas būvvalde ar ierakstu būvdarbu žurnālā 7.jūlijā atļāvusi atsākt būvdarbus visā būvobjektā, norādot, ka "uzdotie norādījumi ir izpildīti" un "konstatētie defekti ir novērsti".

Uzņēmuma pārstāvji jau iepriekš informējuši, ka galvenie darbi defektu novēršanai bija septiņu kolonnu pastiprināšana, 18 siju remonts un viena paneļa nomaiņa, kā to atzinumā būvuzņēmējam un pasūtītājam bija norādījis neatkarīgs eksperts. "Nepieciešamā defektu novēršana noritēja raiti un bez sarežģījumiem. Šobrīd notiek darbu izpildes laika grafika saskaņošana ar pasūtītāju," norādīja projekta vadītājs Valdis Koks.

Riga24.lv jau iepriekš vēstīja, ka slimnīcas 6.blokā un energoblokā būvdarbus pilnā apmērā pēc būvvaldes atļaujas saņemšanas "SBRE" turpina jau kopš 7.maija.

Konstatēto deformāciju dēļ kopš 11.februāra Rīgas pilsētas būvvalde apturēja Stradiņa slimnīcas jaunā korpusa būvniecību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)