Banner 980x90

Deglava ielas kalnu atver ziemas aktivitātēm

Rīga, 22.janv., LETA. Līdz ar sala iestāšanos kalns Augusta Deglava ielā pie Rīgas 84.vidusskolas pieejams ziemas aktivitātēm, tostarp šļūkšanai no kalna, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta pārstāve Indra Vilde.

Pēc viņas stāstītā, šļūkšanai no kalna var izmantot šai aktivitātei paredzēto inventāru, bet ne tradicionālās ragavas. "Šāds noteikums ir jāievēro, lai nodrošinātu gan savu, gan citu kalna apmeklētāju drošību," skaidroja Vilde.

Tāpat viņa norādīja, - jāievēro, ka kalns ir izmantojams tikai tajā vietā, kur tas ir norobežots ar speciālu nožogojumu. Kalnu ziemas aktivitātēm var izmantot laikā, kad tas klāts ar sniegu un gaisa temperatūra ir mīnuss četri grādi vai zemāka.

Kalna apsaimniekotāji aicina apmeklētājus ievērot minētos noteikumus, kā arī kalna uzraugu norādījumus.

Rīgas domē informē, ka pie kalna pieejama arī distanču slēpošanas trase un inventāra nomas punkts, kas darbojas katru dienu no plkst.10 līdz 21.

Kalna apsaimniekošanu, kā arī slēpošanas trases darbību nodrošina Rīgas pašvaldība. Patlaban Rīgā pieejams vairākas pašvaldības nodrošinātās slidotavas un slēpošanas trases. To atrašanās vieta, kā arī kontaktinformācija atrodama vietnē "www.sports.riga.lv".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)