Banner 980x90

Deputāti interesējās par pārbūvi Rīgas 1.slimnīcā

Rīgas domes Sociālo jautājumu komitejas deputāti 13.augustā apmeklēja Rīgas 1.slimnīcu, kur iepazinās ar slimnīcas darbu, attīstības plāna realizāciju un ēku un telpu rekonstrukcijas gaitu, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļa.

Rīgas 1.slimnīcā pēc Īpašuma departamenta pasūtījuma ir pilnībā rekonstruēts 1.korpuss, kurā izvietota poliklīnika, pilnībā pabeigta 17.korpusa fasādes un 2., 3., 4.stāva renovācija, kur sociālo un aprūpes gultu apvienotajā blokā ierīkota arī ventilācijas sistēma ar gaisa jonizētājiem.

Notiek būvniecība 23.korpusā, kur izvietos "Veselības namu 5" un Ūdens dziedniecības nodaļu – darbi tiks pabeigti novembrī. Savukārt 22.korpusā paredzēts iekārtot deviņus ģimenes ārstu kabinetus, septiņus medicīnas māsu kabinetus, bērnu ķirurga kabinetu, telpas māmiņām ar bērniem un dažādām procedūrām, bet 8.korpuss pārtaps par modernu operāciju bloku ar sešām operāciju zālēm, Intensīvās terapijas nodaļu un sterilizācijas bloku.

Slimnīcas teritorijā notiek arī inženiertīklu renovācija, autostāvvietu iekārtošana, tiek uzlabota vides kvalitāte un pieejamība. Gan Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs, gan Rīgas 1.slimnīcas valdes priekšsēdētājs, medicīniskais direktors Andrejs Pavārs apliecināja, ka darbi tiek veikti kvalitatīvi un neizraisa nekādas pretenzijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)