Banner 980x90

Deputāts Kaimiņš: Informācija, ka Kuzins būtu aicināts piedalīties jaunās partijas dibināšanā, ir meli

Artuss Kaimiņš/ Foto: Ieva Lūka/ LETA
Artuss Kaimiņš/ Foto: Ieva Lūka/ LETA
Informācijas telpā parādījusies nepatiesa informācija par deputāta Artusa Kaimiņa aicinājumu prokrieviskajam aktīvistam Jānim Kuzinam piedalīties partijas "KPV" dibināšanas kopsapulcē, aģentūru LETA informēja pats Kaimiņš.

Politiķis uzsver, ka šī informācija "ir klaji meli". Kuzins ir persona "non grata" "KPV" kopienā vai partijā un viņa līdzšinējā rīcība ir ne tikai necienīga pašam pret sevi, bet arī Latvijas valsti un tautu, uzsver Kaimiņš.

Kuzins nav uzrunāts un netiks ielaists partijas dibināšanas kopsapulcē un "KPV" iestājas pret šādu cilvēku dalību partijā, akcentē Kaimiņš.

Šorīt Kuzins bija izplatījis paziņojumu medijiem, kurā, atsaucoties uz no e-pasta adreses "kampiedervalsts@gmail.com" saņemtu vēstuli, pauda, ka Kaimiņš esot e-pasta vēstulē paudis pozitīvu vērtējumu iespējai, ka Kuzins piedalās partijas dibināšanā.

Pēc šī paziņojuma sekoja augstāk minētais Kaimiņa paziņojums, kurā viņš šo informāciju nosauc par meliem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)