Banner 980x90

Dienas horoskops 18.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien meklē mieru un harmoniju! Centies neiesaistīties liekos konfliktos un nepateikt ko tādu, kas citus varētu aizskart. Esi pēc iespējas neuzkrītošāks!

Vērsis Nebāzies tur, kur tevi neviens neprasa! Ļauj citiem atpūsties no tevis, jo īpaši tavam sirdsāķītim ir nepieciešama neliela pauze no tevis un laiks vienatnē.

Dvīņi Mēģini saprast, ka tu neesi vienīgais, kam ir daudz darbu un pienākumu! Centies ar tiem neplātīties, un nesēdēt uz veciem lauriem! Mazāk sūdzies, vairāk dari!

Vēzis Mēģini būt iecietīgs, kad runa ir par citu cilvēku problēmām. Klausīties tajās galīgi nevēlēsies, bet par labu nāks, ja spēsi viņiem sniegt kādu padomu.

Lauva Labvēlīga diena, lai pievērstos sen neizdarītiem darbiem! Centies rītu iesākt laicīgi, tādā veidā izdarot vairāk, nekā cerēts!

Jaunava  Mēģini uzlabot attiecības ar saviem kolēģiem līdzīgi domājošajiem un vienaudžiem. Tu nekad nevari zināt, kad tev kaut kas no viņiem būs nepieciešams, tāpēc nostiprini savas attiecības jau tagad!

Svari Nekoncentrējies uz to, kas tev neizdodas vai nesanāk, mēģini fokusēties uz to labāko! Labi un produktīvi iesākta nedēļa rezultēsies ar tik pat pozitīvu nedēļas noslēgumu. Viss ir tavās rokās!

Skorpions Šodien strīdēšanās un piekasīšanās būs visai bezjēdzīga nodarbe, tā tu tikai bojāsi savus nervus un neko daudz nepanāksi. Mēģini atslābt un paturēt mēli aiz zobiem!

Strēlnieks Mēģini tikt galā pats ar savu dzīvi un problēmām, un tikai tad palīdzēt citiem. Tu nevari gādāt, lai citam būtu labi, ja pašam dzīvē ir ķibeles, kuras tevi regulāri nomāc. 

Mežāzis Koncentrējies uz šīs dienas pozitīvo enerģiju. Iespējams, ka diena sāksies daudz citādāk, nekā būsi gaidījis. Gatavojies pārsteigumiem! 

Ūdensvīrs Meklē mieru un harmoniju, mēģini saskatīt labo it visā! Ja šodien koncentrēsies tikai uz to, kas tevi nomāc, tad sabojāsi garastāvokli ne tikai sev, bet arī citiem. 

Zivis Tev jāsaprot, ka sēdēšana uz veciem lauriem tevi nekur nevedīs. Tev ir jādara kaut kas jauns un apbrīnojams, lai no jauna iedvesmotos un izbrīnītu citus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)