Banner 980x90

Dienas horoskops 21.augustam

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Esi iejūtīgāks un mīlošāks pret savu otro pusīti. Ja jūsu attiecībās viss norisinās gludi, tad šodien jutīsies īpaši satuvinājies ar mīļoto. Ja tikko esi saticis kādu īpašu cilvēku, tad sapratīsi, ka pievilkšanās spēks ir daudzkārt stiprāks, nekā tu iedomājies. Esi gatavs kam vairāk, nekā vēlējies.

Vērsis Acīmredzamas ir tās īpašības, kuras meklē attiecībās. Citiem tu šķieti ārkārtīgi pievilcīgs un drīz vien nokļūsi uzmanības centrā. Ja vēlies atstāt labu iespaidu uz kādu konkrētu cilvēku, tad parādi savu labāko smaidu un noskaties kā iecerētais izkūst.

Dvīņi Tu vēlēsies atklāt patiesību par to, kā jūties. Visbiežāk tu slēp savas emocijas no apkārtējiem, bet šodien būsi visu pateikt, kā ir. Šis notikums ļaus stiprināt saikni ar mīļoto cilvēku un pavērs durvis vēl daudziem patīkamiem mirkļiem.

Vēzis Lai arī šodien nebūsi tik ļoti fiziski piesaistīts savai otrajai pusītei, tev izdosies stiprināt jūsu saikni, kā arī atjaunot uzticību. Jūs būsiet ārkārtīgi tuvi emocionālā līmenī, atklāsiet arī to, ka pavisam dabiski esat satuvinājušies; jums nav par ko uztraukties.

Lauva Kārtīgi nopēti savas esošās attiecības, centies izprast to vadmotīvus. Ja dziļi sirdī tu jūti, ka neesi bijis atklāts pret sevi, tad ir īstais laiks dziļām pārdomām. Vai nu atjauno līdzsvaru vai pieņem lēmumu izbeigt attiecības.

Jaunava Velti laiku, lai izprastu dziļākās jūtas pret mīļoto cilvēku. Ja ir kādas problēmas, par kurām steidzami jārunā, tad pārrunā tās. Esi atklāts un mēģini saprast, vai tās ir jūsu abu vajadzības, vai tikai tavas. Atklātība tikai un vienīgi uzlabos jūsu attiecības.

Svari Šodien esi īpaši romantiski noskaņots un vēlies atstāt labi iespaidu uz kādu īpašu cilvēku. Būtu prātīgi viņu uzaicināt uz mājām, kā arī radīt īpaši lutinošus apstākļus, kur mīļotais var atpūsties. Ļauj dienas enerģijai spēcināt starp jums esošo saikni un ienest attiecībās laimi.

Skorpions Attiecības var būt neparedzamas un bīstamas. Vienā mirklī šķiet, ka attiecības ir īpaši intensīvas un kaislīgas, bet citā šķiet, ka tās ir pilnībā pamirušas. Ja vēlies dienu izmantot lietderīgi, tad vienojies par kopīgu izklaides laiku ar mīļoto cilvēku, baudiet viens otra sabiedrību, neko negaidot pretī.

Strēlnieks Šodien kļūsi atklātāks par savām jūtām. Ja tev ir kas sakāms, tad nav labāka brīža par šo. lai to izdarītu. Tu jutīsies emocionāls, bet tāds būs arī tavs mīļotais cilvēks. Vislabāk būtu baudīt kopā būšanu bez papildus prasībām.

Mežāzis Mēģinot paskaidrot kaut ko, padarīsi visu vēl sarežģītāku. Mīļotajam cilvēkam šodien vēlēsies stāstīt visādas mazas muļķības, kā arī tīrāko patiesību par sevi, tomēr tev jāsaprot, ka rītā tas viss neko nenozīmēs. Labāk veltiet savu uzmanību un enerģiju kam romantiskam un radošam, tādējādi kļūsiet tuvāki.

Ūdensvīrs Šodien iegrimsi pārdomās par savām vēlmēm. Ja esi noskatījis kādu īpašu cilvēku, tad laiku pavadīsi to vien darot, kā domājot par viņu un skaitot stundas līdz mirklim, kad tiksieties. Pirms sapņo par kopīgu nākotni ar šo cilvēku, tev jāvelta laks, lai satuvinātos ar viņu.

Zivis Ja nevilksi tik uzkrītošu apģērbu, palielināsi savas izredzes ar kādu satikties. Esi nopietnāks ne tikai izvēloties apģērbu, bet arī savā attieksmē. Tu atstāsi labu iespaidu uz lielāku skaitu cilvēku, ja sapratīsi, par ko runā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)