Banner 980x90

Dienas horoskops 27.aprīlim

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Šodien vairāk domā par saviem sapņiem – prasi arī padomus draugiem, jo viņi šoreiz zinās labāk. Atpūta pirmajā vietā!

Vērsis Šodien tev no sākta gala nāksies dzirdēt to pašu dziesmu, ko vienmēr. Padomā, vai šis, kas tev ir, būs arī ilgtermiņā.

Dvīņi Būs jāsaliek vairākas lietas kopā un jādara viss tā, it kā tev būtu 5 rokas. Neaizmirsti arī papriecāties, arī sports nenāks par ļaunu.

Vēzis Šodien būs vilšanās, ko nevajag uztvert pārāk nopietni. Telefona zvans šodien nesīs labas ziņas. Neļauj sev sabojāt garastāvokli!

Lauva Šodien seko līdzi saviem izdevumiem. Izvērtē šā brīža situāciju un izlem, kas tev ir svarīgāks. Šodien centies darbiem pieķerties daudz nopietnāk!

Jaunava Neplānots gadījums šodien pagriezīs visu ar kājām gaisā. Paliec mierīgs, lai visu varētu salikt pa plauktiņiem. Būs labas emocijas!

Svari Virsū nāk slimība, tāpēc dari visu, lai nesaslimtu. Būs jāsamazina sava aktivitāte, citādi nepietiks enerģijas. Sargi savu veselību un ģērbies atbilstoši laika apstākļiem!

Skorpions Pavadi kvalitatīvu laiku kopā ar saviem mīļajiem. Kāds no draugiem jūtas atstumts, tādēļ dari visu, lai pierādītu, ka tā nav.

Strēlnieks Jutīsies izsmelts. Paņem dienu brīvu no saviem pienākumiem. Pabeidz iesāktus plānus, kas sagādā prieku tikai tev!

Mežāzis Šodien sajutīsies nostalģiski – un būs pat labi pakavēties atmiņās. Palīdzi citiem, cik vari un atpūties tā,kā sen esi pelnījis!

Ūdensvīrs Mēģini palikt neredzams – nav nekādas jēgas šodien būt izlecējam. Padomā, kā izturies pret citiem – laiks mainīties!

Zivis Kad pieņem lēmumus, domā līdzi. Šodien sapratīsi, ka ej pa vienvirziena ceļu – atpakaļ skatīties vairs nav vērts!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)