Banner 980x90

Dienas horoskops 6.decembrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns
Šodien netici visam, ko dzirdi! Ļoti iespējams, ka tā nav patiesība. Šodien labāk izvēlies meklēt pats savu taisnību, nevis klausītos citu teiktajā! 

Vērsis
Šodien svarīgi būs pārbaudīt visus faktus. Iespējams, ka kaut kas no dzirdētā nav patiess. Pārbaudi visu, pirms informāciju padod tālāk! 

Dvīņi
Dvīņiem šodien būtu jāuzmanās, nepasakot kaut ko lieku! Ir lietas, kuras ir jāpatur pie sevis, nevis jāatklāj visai pasaulei! 

Vēzis
Šodien cietīsi no savas atklātības! Mēģini paklusēt un uzreiz neizlikt visas kārtis uz galda. Panākumu atslēga būs pacietība un klusēšana! 

Lauva
Vēlēsies izplatīt baumas par citiem, taču to šodien gan nebūtu ieteicams darīt! Labāk domā pats par sevi un pievērsies saviem darbiem, nevis apspried citus! 

Jaunava
Nostiprināsies attiecības ar mīļoto cilvēku, taču tas nebūs attaisnojums, lai ielaistu darbus! Saņemies un rīkojies! 

Svari
Biznesa plāni šodien neizdosies, ja vien neriskēsi. Nāksies skaitīt naudu un domāt, kur to izmantot – ļoti svarīga būs koncentrēšanās.

Skorpions
Tavs garastāvoklis tikai uzlabosies, un jaunās ziņas tev ļaus kustēties uz priekšu arvien ātrāk. Būs iespēja izteikt viedokli.

Strēlnieks
Neseko jau iepriekš noteiktiem standartiem. Uzstādi savus noteikumus, paļaujies uz savām spējām. Neapturi sevi, skatoties nākotnē.

Mežāzis
Tu nevēlēsies šodien cīnīties par taisnību, tāpēc samierināsies ar to, kā ir. Būsi šokēts par to, ko šodien uzzināsi, bet palīdzēt tu tur neko nevarēsi.

Ūdensvīrs
Darbu veikšana prasīs lielākas pūles, nekā sākumā varētu šķist, tāpēc ar vakara plāniem ieteicams nesteigties!

Zivis
Ikdienišķās un neparastās lietās šodien mēģini saskatīt labo un nepārdzīvot, ja viss neizdodas ideāli. Mācies no savām kļūdām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)