Banner 980x90

"Disney on Ice" pārveidos Arēnu Rīga par krāsainu ledus karaļvalsti

Arēnā Rīga izveidots 900 kvadrātmetrus liels ledus laukums, lai to paveiktu nepieciešamas sešas dienas un aptuveni 50 000 litri ūdens, tas viss, lai arēnu pārveidotu par krāsainu Disneja ledus karaļvalsti, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja organizatori.

Turklāt, ledus tiks papildus krāsots ar 1000 litriem speciālas baltās krāsas.

Uz sagatavotā ledus tiks uzstādītas krāsainas un brīnišķas šova "Svinības!" dekorācijas, lai pārvērstu arēnu par krāšņu Disneja karaļvalsti. No 16 dažādiem Disneja stāstiem vismaz 52 bērnu iemīļotākie un populārākie varoņi uz pāris stundām apmetīsies jaunajā karaļvalstī.

Izrādes veidotāji sola, ka katra skatītāja acis apžilbs ne tikai no prasmīgi izpildītām slidošanas figūrām, perfektiem mākslinieku kostīmiem un grimiem, bet arī inovatīviem pirotehnikas brīnumiem. Amerikas pirotehnikas meistari speciāli šim šovam veido produktus, kas tiks izmantoti lielākajā daļā šova priekšnesumu. Kopā šovā tiks parādīti 22 dažādi priekšnesumi, un tie visi demonstrēs skaistākās saviļņojošākās pasaulē populāro svētku tradīcijas, ieskaitot dzimšanas dienas ballītes, Helovīnu, Valentīndienu, tradicionālās havajiešu dzīres, Brazīlijas karnevālu, Japānas ķiršu ziedēšanas svinības Sakuru, Ķīnas Jauno gadu, Ziemassvētkus, Mardi Gras un citus.

"Disney on Ice" Rīgā ieradīsies ar 11 šova piederumu konteineriem, papildus tam vēl trijos būs speciāli Disneja atribūti un suvenīri. Ar šo piederumu palīdzību pat arēnas koridori pārvērtīsies bērnu sapņu karaļvalstī, jo tajos tiks izvietota Disneja pasaules atribūtika, nekad neredzēti suvenīru kioski, dažādas mazas gardumu fabrikas. Ģimenes tiks lūgtas arī fotografēties, lai par jauku atmiņu no Disneja karaļvalsts paliktu fotoattēls.

"Disney on Ice" trupa uzstāsies četrās (divās latviešu un divās krievu valodas) ģimenes šova "Svinības!" izrādēs 2. un 3.februārī Arēnā Rīga. Biļetes ir pieejamas Biļešu Servisa kasēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)