Banner 980x90

Dr.Alēna Butkēviča aicina uz grāmatas "Ceļā uz smaidu" atvēršanas svētkiem

2014. gada 17. decembrī notiks zobārstes un zinātņu doktores, dr. Alēnas Butkēvičas grāmatas "Ceļā uz smaidu" prezentācija. Grāmata tiek izdota labdarības kustības "Ceļā uz smaidu" ietvaros un ienākumi no tās pārdošanas tiks ziedoti veco ļaužu pansionātam "Latgale".

Dr. Alēnas Butkēvičas grāmata "Ceļā uz smaidu" rod atbildes uz jautājumiem - kāpēc ir labi dzīvot un kāpēc labi dzīvot ir vēl labāk. Grāmata ir rakstīta kā praktiska ābece zobārstniecībā, apskatot pacientu biežāk uzdotos jautājumus par zobu kopšanu un mutes veselības saglabāšanu.

 "Patiess, jauks un estētiski pievilcīgs smaids nodrošina ikviena pacienta personīgās dzīves kvalitāti un līdz ar to arī visas sabiedrības veselību. Esmu apkopojusi savu pacientu biežāk uzdotos jautājumus, izveidojot zobārstniecības ābeci no A līdz Z. Turklāt grāmata būs ne tikai noderīgs materiāls mutes veselības veicināšanā, visi ienākumi no grāmatas pārdošanas tiks ziedoti veco ļaužu pansionāta "Latgale" iedzīvotāju dzīves kvalitātes uzlabošanai," stāsta grāmatas autore, dr. Alēna Butkēviča.

Rīkot svinīgu grāmatas atklāšanas balli un sirds siltuma pilno labdarības akciju dr.Butkēviču pamudināja spēja atveseļoties pēc nelaimes gadījuma, kurā, dakterei virsu uzkrītot zirgam, tika gūtas smagas traumas. Dr.Butkēviča ar jaunu iedvesmu svin savu atgriešanos pilnvērtīgā dzīvē, un izsaka pateicību visiem, kuri snieguši morālu atbalstu grūtā brīdi. 

Grāmatas atvēršanas svētkos notiks labdarības fotogrāfiju izsole, un svētku apmeklētājiem būs iespēja ar savu ziedojumu atbalstīt pansionātu "Latgale", iegādājoties grāmatas eksemplārus.

Pasākuma laikā muzikālus priekšnesumus sniegs leģendārais aktieris Pauls Butkēvičs un komponists Uldis Marhilēvičs.

 Ziemassvētku laikā ikvienam interesentam ir iespēja piedalīties smaidu labdarības akcijā, atsūtot sava smaida fotogrāfiju labdarības kustības lapai http://facebook.com/celauzsmaidu. Par katru atsūtīto fotogrāfiju viens eiro tiks ziedots veco ļaužu pansionātam "Latgale". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)