Banner 980x90

Dramaturgu teātris ievieš jaunu cenu politiku, debitē jaunie dramaturgi

Dramaturgu teātris ievieš jaunas biļešu cenas, teātrī debitē jaunais dramaturgs Andris Ūdris (izrādes "Sveķainie cīsiņi" un "Meklēju mūzu, atlīdzība dzejā"), pilsētas informācijas portālam Riga24.lv stāsta Dramaturgu teātra pārstāve Agnese Ērgle.

Lai parādītu, ka ir godīgs eiro ieviesējs, Dramaturgu teātris uz visu 2014.gadu divkārt pazemina biļešu cenas. Iepriekšējo 7,00 Ls vietā tagad biļetes maksā 5,00 eiro jeb   3,50 Ls. Studentiem, pensionāriem un invalīdiem biļete maksā tikai 1,00 eiro (0,70 Ls). Tik draudzīga cenu politika nav vērojama nevienā Latvijas teātrī.

Janvārī Dramaturgu teātrī debitē jaunais dramaturgs Andris Ūdris. Viņa luga "Sveķainie cīsiņi" savu pirmizrādi piedzīvos 28.janvārī. Lugā "Sveķainie cīsiņi" autors pievērsies cilvēku cīņai pašiem ar sevi un citam ar citu, lai panāktu sev labvēlīgus rezultātus. Uz jautājumu: "Kāpēc šāds nosaukums?"Andris atbild, ka nosaukuma atšifrēšana laupītu nelielu devu no izrādes burvības. Kāpēc cīsiņi un tieši sveķainie - cerams, ka skatītājs pats sapratīs. Savukārt Dramaturgu teātra 9. aktiermeistarības studija janvārī sāk rādīt savu pirmo mācību izrādi - Andra Ūdra lugu "Meklēju mūzu, atlīdzība dzejā".

Janvārī Dramaturgu teātris sāk dalībnieku pieņemšanu jau 11. aktiermeistarības studijai. Pieteikšanās notiek līdz pat aprīlim un jau martā studija sāks savas nodarbības. Studiju nodarbības vada teātra galvenais režisors Hermanis Paukšs, kas  nu jau gandrīz četrdesmit gadus nodarbojas ne tikai ar režiju un rakstniecību, bet arī ar teātra pedagoģiju, un laika gaitā ir izveidojis efektīvu aktieru apmācības sistēmu. Pieteikšanās pie Hermaņa Paukša, sūtot e-pastu: Hermanis.paukss@gmail.com.

Sīkāku info par Dramaturgu teātri (K.Barona130/3) var iegūt mājas lapā www.dramaturguteatris.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)